Source Mod chyba
-
Re: Source Mod chyba
a co teraz ked to tam mam ?
- SPiRIT
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
zjistil jsem ze mam ulozeny tve ftp na server, po restartu serveru by sourcemod mel fungovat, mam takove tuseni ze uz kdysi sem ti ho tam daval.....
-
Ďakujem
A este kto by tu bol taky dobry nech mi napise navod ako hodit na FTP SM aby islo dikes
A este kto by tu bol taky dobry nech mi napise navod ako hodit na FTP SM aby islo dikes
- Will
- Kontaktovat uživatele:
To je špatně. Metamod source je pro fungování sourcemodu nutný, naopak bych nedoporučoval kombinovat mani a sourcemod.

Přijďte si zahrát Zombie camp & escape, Scoutzknives, Surf fun & Surf RPG & Surf 10x_reloaded, Gungame, Warcraft3, Minigame, Deathrun a mnoho dalších modů
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Mani a SM spolu jedou v pohodě, používám oba dva pluginy (i na práva) a žádný problém.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
WILL PROC BYSI NEDOPORUCOVAL KONBINOVAT SOURCEMOD A MANI ADMINPLUGIN
ja mam na mani admin plugine-prava
na source mode mam pluginy
Ale prava na SM nejako mi nejdu tak nwm
ja mam na mani admin plugine-prava
na source mode mam pluginy
Ale prava na SM nejako mi nejdu tak nwm

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
dsl142: Přesně, MAP na práva a SM na pluginy a tak trošku na práva (zejména sm_rename na rusáky mě baví
)

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- Will
- Kontaktovat uživatele:
Už z principu toho, že mani a sourcemod jsou oba dva pluginy na správu serveru, se můžou bít a můžou být konfliktní. Proto aspoň já osobně oba dva nikdy nepoužívám zároveň.

Přijďte si zahrát Zombie camp & escape, Scoutzknives, Surf fun & Surf RPG & Surf 10x_reloaded, Gungame, Warcraft3, Minigame, Deathrun a mnoho dalších modů
- SPiRIT
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
sourcemod neni plugin na správu serveru, source mod sam o sobe neumi nic, pridava pouze hraci moznost udelat si vlastni script bez hlubsich znalosti source enginu pouze se znalostmi pawnu, nic ti nebrani ze slozky plugins tu administraci dat pryc a muzes vesele pouzivat jen tu z mani admin pluginu
Zpět na „Counter-Strike: Source“