Omg Na Servrech de taky ale krutě vydělat ja dostal zaplacenou praci na 1 měsic za 1 Litr :-p a s tim člověkem se bavim už cca 4 Roky prostě neřeknu nastavit mani nebo něco takovyho ale celej server nakonfigurovat tak to jedine zučtovany co mam moji databazi i na 4game sice na 4game beží i kraviny co nemaj ale to je šumafuk hlavně že to tet jede ale jinak zakázek jsem měl dost pruměr tak 500za 1 jinak pomáham jen Fakahedě
(WILL) čus,nevim co a jak a kdo si ale pekne si vimeslis nechtel sem nastavovat od nikoho celej server ale nastavit ho TG/CW, tak nevim co si tu vimeslis a jesli si vot twse.cz tak vim kdo si ale chtel sem nastavit server na TG/CW, a ti si řek že to neumis tak sem se sel ptat dát, a ktomu si dodal že nastavujec classic a že si to učtujes.............!!!!!
POJĎTE SI ZAHRÁT NA NÁŠ SERVER: IP: 81.0.206.207:27040 [Cz/Eu] NBD |Surf_10x_reloaded | FAST DL Counter strike source......
IwOrY 17: Kua stáhni si do prohlížeče alespoň kontrolu pravopisu, protože po tobě je to strašné číst (dělá to takovou vlnku, pod slovem, které nezná, takže snadněji vidíš, kde máš "možná" chybu)...
Mysteria :D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D Velkej Smích :D:D Loool no ten pravopis taky nejsem žádná 1 ...... no Koply mě protože jsem jim smazal hesla a totalně vše od zakázek