Server: 93.91.240.118:27850
Zdravím chcem sa opýtať či by sa dalo nejakým spôsobom urpaviť admin menu tak,že by som si tam hodil moje veci. Napríklad chcem si pridat do admin menu priečinok Configy a v tom priečinku budu configy na CSS na TG/CW 5on5 atd.
Myslím tot ak,že by som si dal dal složku s názvom Configs a do nej by som uz poprídaval rozne configy z cestami k ním.
Skúšal som to hladať v adminmenu.sp ale nič som nenašiel... Poprípade či nieje nato nejaký plugin.ĎAKUJEM
Upravenie admin menu
-
- Kontaktovat uživatele:
Upravenie admin menu

www.kopecnet.cz
[size=200]81.0.217.179:27316 [CZ/EU]Kopecnet #Surf+RPG ☆New☆[/size]
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: Upravenie admin menu
Nejjednodušeji to uděláš přes vlastní configy, takže v souboru /orangebox/cstrike/addons/sourcemod/configs/adminmenu_cfgs.txt
No a to je vše. Pak to bude v SM admin menu v sekci Serverový nastavení (nevím jak se to přesně teď jmenuje) a Spouštění configů.
Prakticky by to šlo dát i přímo do toho menu, ale to bys musel nastudovat jak, já se na to taky teprve chystám.
Kód: Vybrat vše
Configs
{
"cfg/sourcemod/nazev-konfigu.cfg" "To co se zobrazí v admin menu"
}
No a to je vše. Pak to bude v SM admin menu v sekci Serverový nastavení (nevím jak se to přesně teď jmenuje) a Spouštění configů.
Prakticky by to šlo dát i přímo do toho menu, ale to bys musel nastudovat jak, já se na to taky teprve chystám.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- muso.sk
Re: Upravenie admin menu
Editni si adminmenu_custom.txt
Navod:
Navod:
Kód: Vybrat vše
http://wiki.alliedmods.net/Dynamic_Admin_Menu_(SourceMod)
Aggressive Zone
Zpět na „Counter-Strike: Source“