Sháním plugin na text
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sháním plugin na text
Do konzole to musíš psát jako rcon sm_..., ale to se ti neuloží, jestli to chceš natrvalo, tak to dej do server.cfg (ale tam zase bez rcon).
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
No bude to starou verzi sm, protoze tam mam starou kvuli 34 sevreru
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Na verzi SM nezáleží, tenhle plugin fungoval i před updatem na OraneBox. Co ti vlastně nejde? Plugin ti hlásí nějakej error při loadu nebo se ti nezobrazují reklamy?
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

-
Nezobrazuji se reklamy.. ale hlavně když dam do konzole sm_advertisements tak mi to napise unkown command.. a na jinych oluginech to jde.. a jeste dotaz - kdyz chci AWP server tak mi staci jen mapa nebo budu potrebovat i nejaky plugin?
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Tak samozřejmě, že když napíšeš sm_advertisement, že je to Unknown com, protože takový com ten plugin nemá a navíc do konzole to musíš psát s rcon na začátku!
Takže třeba rcon sm_advertisements_interval 10 - Pak ti to bude spát reklamu každých 10 minut.
Jinak hoď mi sem jak máš tu reklamu udělanou v tom souboru configs/advertisements.txt
A k tomu AWP serveru, ano stačí AWP mapy, žádný speciální plugin není potřeba.
Takže třeba rcon sm_advertisements_interval 10 - Pak ti to bude spát reklamu každých 10 minut.
Jinak hoď mi sem jak máš tu reklamu udělanou v tom souboru configs/advertisements.txt

-
Mysteria píše:Tak samozřejmě, že když napíšeš sm_advertisement, že je to Unknown com, protože takový com ten plugin nemá a navíc do konzole to musíš psát s rcon na začátku!
Tak uz hotovo.. je to pusteny, interval nastavenej ale nezobrazi se. Ten soubor mam takto:
Kód: Vybrat vše
// Advertisements 0.5
// by Tsunami
//
// Types
// -----
// C: Center message
// H: Hint message
// M: Menu message
// S: Say message
// - Colors: {DEFAULT}, {TEAM}, {GREEN}, {LIGHTGREEN}
// - Example: {GREEN}Current {LIGHTGREEN}Map: {DEFAULT}{CURRENTMAP}
// T: Top message
// - Colors: {WHITE}, {RED}, {GREEN}, {BLUE}, {YELLOW}, {PURPLE}, {CYAN},
// {ORANGE}, {PINK}, {OLIVE}, {LIME}, {VIOLET}, {LIGHTBLUE}
// - Example: {ORANGE} http://www.domain.com
//
// Flags (optional)
// -----
// Accepts flags of admins that will not see the advertisement.
// When omitted everyone will see the advertisement.
// When left empty only admins will see the advertisement.
"Advertisements"
{
"1"
{
"type" "A"
"text" "Navstiv http://www.example.com"
}
}
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
A ty se divíš, že ti to nefunguje, když tam máš dáno "type" "A"? Type může být jenom C H M S T, co je co máš napsáno v tom souboru.
Kód: Vybrat vše
C: Zpráva uprostřed obrazovky (jako třeba to T vyhráli)
H: Zpráva dole uprostřed obrazovky (u životů)
M: Zpráva v menu (jako je SM menu)
S: Zpráva v chatu
T: Zpráva u radaru

- tiepek
- Věk: 33
- Kontaktovat uživatele:
ahoj mam ten Advertisements 0.5.5
bohužel nevím proč ... ale ten text se mi zobrazuje jen když jsem ve spectu dřív sem to viděl i když jsem nebyl spectator ...
myslel jsem si že je to zase update který dneska vyšel ... ale na jinych serverech mi ty texty fungují. měl jste někdo podobný problém ?
bohužel nevím proč ... ale ten text se mi zobrazuje jen když jsem ve spectu dřív sem to viděl i když jsem nebyl spectator ...
myslel jsem si že je to zase update který dneska vyšel ... ale na jinych serverech mi ty texty fungují. měl jste někdo podobný problém ?

Co vím, napovím.
Co nevím, vymyslím.!?
Co nevím, vymyslím.!?
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Yes. Mám s ním taky na jednom serveru problém. Pro změnu mi ale zase fungují pouze první 3 reklamy a zbytek to přeskakuje, přitom na druhé serveru to jde OK a všechno je stejně nastavené
.

Zpět na „Counter-Strike: Source“