Problém CS:S server
-
Re: Problém CS:S server
Přeinstaluju znovu server a hodím znovu patch ... doufám že to pojede ... nic lepšího mě nenapadá ... 

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Tak tohle si vyřeš sám, nemáš server od FH a já tu nehodlám na Štědrý den řešit, že si neumíš cracknout server podle návodu.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
Mysteria píše:Tak tohle si vyřeš sám, nemáš server od FH a já tu nehodlám na Štědrý den řešit, že si neumíš cracknout server podle návodu.
Cracknout jsem to dokázal, spíš se něco přemazalo nebo tak ale už to nějak vyřeším ... jen je škoda, že na internetu není nikde nějakej pořádnej funkční návod, ve kterým by bylo vše pohromadě od začátku až po spuštění ... ale i tak díky
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Nevím jak ty, ale já a většina lidí bych předpokládal, že když se do něčeho takovýhleho někdo pouští, tak by o tom měl něco vědět. Z vody taky vařit nejde. Jinak samozřejmě na netu je spousta návodů - ale ne ucelený, ale pěkně na každou věc zvlášť (samozřejmě v AJ, s jiným jazykem nepočítej - maximálně tak RU ještě).
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

-
Mysteria píše:Nevím jak ty, ale já a většina lidí bych předpokládal, že když se do něčeho takovýhleho někdo pouští, tak by o tom měl něco vědět. Z vody taky vařit nejde. Jinak samozřejmě na netu je spousta návodů - ale ne ucelený, ale pěkně na každou věc zvlášť (samozřejmě v AJ, s jiným jazykem nepočítej - maximálně tak RU ještě).
No původně jsem měl v plánu server s Windowsem, ve kterém se mě podařilo vytvořit server vpohodě. Přišel ale nařadu Ubuntu se kterým nemám zkušenosti a ještě k tomu po 3 letech bez hraní CS:S sem čučel, jaký sou nový verze a všechno možný ...
na netu je spousta návodů - ale ne ucelený = takhle sem to myslel no ...
V angličtině mě to nevadí, v tom není problém, spíš je pěknej guláš ve verzích css ...
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Ale tenhle guláš dělají lidé, portály a majitelé serverů sami tím, že nepřešli na OrangeBox a pořád z nesmyslných důvodů podporují starou verzi hry.

-
No já sem třeba doteď o Orangebox ani nevěděl ... když sem stahoval teď různý patche a nový verze hry, nepodařilo se mě skoro připojit ani na nějaký server, nebo hra crashnula a nebo byl server jen pro steam ... a když si vzpomenu třeba i na starou 1.6, kam sem se dřív připojil kdykoliv a kamkoliv a užil si několik hodin hraní tak se nedivím, že lidé mají radši starší verze.
P.S.: samozřejmě teď už cs 1.6 nefunguje skoro vůbec bez hamachi a podobně ...
P.S.: samozřejmě teď už cs 1.6 nefunguje skoro vůbec bez hamachi a podobně ...
Zpět na „Counter-Strike: Source“