Způsob hádání:
Každý hosting bude mít svůj vlastní příspěvek a také číslo, které vidíte v citaci (např.: Hosting1 píše) pro snazší orientaci, který hosting typujete. Napište dole příspěvek s číslem hostingu a s názvem hostingu, který si myslíte, že to je... po určité době zveřejním správné výsledky

Takže brouzdal jsem tak po netu a narazil jsem na jeden zajímavý hosting, podívejte se sami co "Majitel" radí ve fóru při pokusu o objednání serveru:
Jinak jako nápověda by nám mohl sloužit člen IwOrY 17, který tam má server a chodil k nám

Hosting1 píše:Prosíme čtěte, než si server objednáte:
Náš game hosting není určen začátečníkům
Neznamená to, že by si začátečník nemohl objednat server. Nemáme ale kapacity na to, abychom začátečníkům vysvětlovali jak se na server nastavuje plugin, jak se server konfiguruje, jak je možné, že server přestal fungovat, poté co někdo přepsal spustitelné soubory přes FTP, jak se zachází s RCONem, případně abychom opisovali něco, co je napsané na tomto fóru. Pokud si s herním serverem nevíte rady a nejste ochotni použít http://www.google.cz pro nalezení odpovědi na Váš (již 1000x řešený dotaz), NEKUPUJTE si u nás herní server.
Nežádejte po nás aktivaci serveru předem (aktivujte mi server dnes, zítra zaplatím) - takto systém nefunguje a ztrácíme zbytečně čas. Pro expresní aktivace serveru máte možnost platit přes Paypal (aktivace serveru je tak v řádu hodin/minut).
Než nás budete kontaktovat s žádostí o pomoc, projděte si diskusní fórum - pokud Vás kdokoliv místo odpovědi odkáže na diskusní fórum, není to neuctivost - znamená to, že tam naleznete odpověď na Váš dotaz.
Uvědomte si, že ceny našich serverů je možné udržet jen za předpokladu automatického fungování. Pokud si zakoupíte server za 50 korun na měsíc a očekáváte, že Vám server nastavíme, nainstalujeme pluginy, vysvětlíme proč/jak něco (ne)funguje, jste na nesprávném místě. Každých 5 minut, které Vám musíme věnovat pro nás znamená stejnou částku, jako cena Vašeho herního serveru na celý 1 měsíc. Stručně - pokud systém nebude fungovat automatizovaně, nejsme schopni udržet stávající ceny serverů - než nás budete kontaktovat s žádostí o pomoc, zkuste http://www.google.cz/ a naše diskusní fórum.
Rádi Vám pomůžeme s reálným problémem (takový, který dosud nebyl řešen na diskusním fóru a není mezi prvními 10ti výsledky v hledání na http://www.google.cz), za předpokladu, že jste si jej nezpůsobili sami (např. manipulací se soubory pomocí FTP) - v takovém případě (a může se to stát) je někdy nejjednodušší řešení provést reaktivaci serveru (jeho uvedení do původního funkčního stavu).
Tak ještě po prozkoumání tamního fóra jsem našel jeden strašně zajímavej návod, který vytvořili ONI pro SVŮJ gamehosting.
Zajímavé, že ta instalace je nachlup stejná jako ta, kterou jsem psal já pro Fakahedu, ale co náhoda je náhoda, ten zdroj tam určitě jenom zapomněli, jo počkat, oni tam napsali, že je to jejich návod ...

Hosting1 Forum píše:Vytvořili jsme pro Vás jednoduchý a srozumitelný návod pro vytvoření NS serveru:
Instalace
1. Otevřeme si složku orangebox/bin
2. Soubor steamclient.so přejmenujeme na steamclient_valve.so
3. Ze staženého balíčku nakopírujeme nový soubor steamclient.so
4. Soubor rev.ini nakopírujeme do složky orangebox
5. Soubor items_440.bin nakopírujeme do složky orangebox/bin/platform
Když nechcete instalaci tak tu
http://ulozto.cz/5201605/bin-revemu.rar
Tento člen komunity poskytl majiteli 5 herních serverů jménem ELKUBIK moje linky, ze kterých záměrně odstranil zdroj, pokud nebyl uveden v názvu souboru - nebo že by se ten zdroj smazal sám?

Každopádně zde musím vyslovit velký obdiv k ELKUBIKovi, u kterého sem tyto linky našel a napsal mu, že skoro okamžitě doplnil zdroj a dokonce se i uploaderovi omluvil - takto vypadá fér jednání!
Hosting1 Forum2 píše://Předem se omlouvám za dodaní NS verzí což může být bráno jak warez //
Kdo by chtěl jiné file hostingy na stažení tak PM nebudu tady šírít další svoje linky
Jinak je to vlastně s razením lidem co nemají server u Fakaheda.eu? Radit či neradit?