Takže kdo chce může sem napsat názor jak na hosting Fakaheda.eu, tak i na samotné fórum a tak různě okolo.
Takže já začnu, třeba se chytí další...
Jednoho dne jsem se rozhodl, že se pořídím vlastní server na CSSko. Začal jsem vybírat tedy hosting, který by měl příjemné ceny a poskytoval kvalitní služby a dobrou podporu. Nebudu lhát a říkat, že jsem hnedka rovnou narazil na Fakahedu, ale vyzkoušel jsem 3 nejmenované hostingy, většinou takové menší, všechny lákali na nízké ceny, ale za to kvalita serverů či podpora a rozhovory se správci už tak moc dobrá nebyla.
Poté jsem na jedno webu uviděl odkaz na Fakahedu, tak jsem si řekl, že to zkusím, maximálně zase přijdu o 300Kč za nějaký nekvalitní server - objednal jsem tehdy ještě 16slot BASIC CSS a už ani nedoufal, že bude kvalitní. Jaké ale bylo překvapení, když už to bylo cca týden co server běžel a žádné problémy. Že by konečně dobrý hosting?
Poté se Fakaheda rozhodla zřídit tohle fórum a já se chopil své šance a začal vytvářet první návody na administraci CSS serverů, za což mi byla udělena tato funkce, kterou mám doteď. Poté jsem začal dělat i překlady a instlačky serverů, za které byly odměny.
Myslím, že za dobu cca 4 měsíců, co mám u nich servery jsem neprohloupil. Cena přiměřená, kvalita velmi dobrá, ale nejlepší na tom všem je, že problémy a dotazy řeší, což se mi předtím málokdy stalo. Nebudu vám tu lhát, bylo několik výpadků serverů, poslední z nich byl i delší, ale co může se stát - my jsme jenom lidi a ani technika není neomylná - ale vždy stačilo pouze napsat a do 24 hodin byla odpověď kde je problém, že se řeší a vždy se zatím vyřešil. A myslím, že ta komunikace je hodně důležitá - přece to není jenom plať a mlč v případě problémů.
Také si myslím, že tohle fórum byl výborný nápad pro řešení větších či menších problémů s nastavením, hledáním pluginům a všeobecné pomoci - každý je nějaký a nikdo neví vše, ale když se spojí dost lidí dokupy a každý poví to, co ví, tak se vždy řešení najde - což se tady již několikrát dokázalo.
Mno, původně to měl být menší odstavec ...

Mysteria