Metin2 server?

Pokec hlavně o tomto fóru - co tady chybí a co by mělo být jinak
SnakeCz

Metin2 server?

#1 Příspěvekod SnakeCz » 06 led 2012, 16:38

Zdravim měl bych takovej dotaz chtěl bych se zeptat jestli do budoucna neplánujete pronájem serveru na hru Metin2 jelikož poslední dobou tahle hra dost frčí takže bych řekl že kdyby jste zavedly další tuto hru do vašeho seznamu bylo by to opravdu supr!
Kdyžtak odepište jestli by to bylo možné nebo ne..

SPiRIT
Věk: 34
Kontaktovat uživatele:

Re: Metin2 server?

#2 Příspěvekod SPiRIT » 06 led 2012, 21:06

Neco kolem toho se uz resilo:
http://forum.fakaheda.eu/viewtopic.php?f=28&t=3633
Nativne je serve delany pro windows , ale kdyz se spusti pod wine tak by mel fungovat i na linuxe:

Kód: Vybrat vše

http://wiki.metin-2.com/index.php/Guide:Installation_Linux

Ja dotoho kecat nemuzu, tot jen moje poznatky, musis pockat na vyjadreni austina nebo minimeho...

SnakeCz

#3 Příspěvekod SnakeCz » 06 led 2012, 22:22

Jojo na to sem taky už koukal no ale tak snad by to bylo možný aby to do budoucna udělali páč věřim že by na tom 100% neprodělali páč dnes je lidí co by si to od vás koupili no jéjé páč každej by si to radši koupí u fakahedy jelikož málokdo má na to aby si koupil PC na kterym by mu to jelo a ještě ktomu by mu to hučelo u postele takže podle mě by jste rozhodně neprodělali ale jen jak je to stěma slotama no :-D Já teda nějak právě nechápu jak to rozdělujete jestli podle hry nebo podle toho jaký to má nároky páč když sem koukal na to že děláte SA-MP servery tak za 100 slotů chcete jen 50kč a kdyby to takhle bylo u metinu no tak to vám můžu říct že bych si koupil minimálně 500 slotů na rok dopředu :D No ale nevim no jak říkám u Metino to chce zezačátku takových 200-300 slotů a pak když se to rozjede tak i 1000+ .. ;-) takže věřim tomu že by jste opravdu neprodělali páč jak sem už zmiňil vtéhle době to frčí každej zakládá metin 2 private server no ale problém je vtom že ty servery jsou na 90% nestabilní takže věřim tomu že by to většina lidí kupovala u vás já osobně u vás tak jednou až dvakrát ročně koupim si nějakej ten server na měsíc třeba na cska nebo na minecraft ale kdyby jste udělali na Metin2 tak vám říkám že bych byl váš stalý zákazník a věřim že nejen já... Takže zkuste nadtim zapřemýšlet a pokud by to bylo opravdu možné tak by bylo fajn zavést novou hru do vašeho seznamu ;)

SnakeCz

#4 Příspěvekod SnakeCz » 28 čer 2012, 18:37

Pořád bych ho docela uvítal tak to refreshnu a budu doufat o odpověd.. :)

SnakeCz

#5 Příspěvekod SnakeCz » 22 zář 2012, 19:37

Zkusim to ještě jednou refreshnout kdyby náhodou pořád bych měl velkej zájem... :)

Qefik
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvekod Qefik » 22 zář 2012, 19:38

napiš na e-mail sales@fakaheda.eu
Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.
Mark Twain

Zpět na „Pokec“