@nejento: Ne, u přebírání hráče probíhá kontrola skinu v momentu, kdy se jej pokusíš přebrat. Tzn. není nutný čekat 5minut, ani být někde na serveru. Samozřejmě, jsem myslel, že Minotar ty skiny aktualizuje okamžitě, ale nejspíš tam budou mít taky nějakou prodlevu, když jak píšeš, ti ho neaktualizovalo. V tom případě je to problém - respektive nemusel by, kdyby měl Mojang nějaké API, přes které by šel vytáhnou přímo od něj. Otázkou je, ale jestli něco takovýho má. Pokud ne, tak bych musel najít jinou službu, která by to měla realtime tyhle změny.
MinecraftServerList.cz aneb databáze serverů trochu jinak
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: MinecraftServerList.cz aneb databáze serverů trochu jina
@Welton123: Jo, takhle vypadá registrační a přihlašovací formulář, když ho načteš v novém okně a ne ve vyskakovacím pomocí AJAXu.
Je tam chyba v redirectu, opravím to. Díky.
@nejento: Ne, u přebírání hráče probíhá kontrola skinu v momentu, kdy se jej pokusíš přebrat. Tzn. není nutný čekat 5minut, ani být někde na serveru. Samozřejmě, jsem myslel, že Minotar ty skiny aktualizuje okamžitě, ale nejspíš tam budou mít taky nějakou prodlevu, když jak píšeš, ti ho neaktualizovalo. V tom případě je to problém - respektive nemusel by, kdyby měl Mojang nějaké API, přes které by šel vytáhnou přímo od něj. Otázkou je, ale jestli něco takovýho má. Pokud ne, tak bych musel najít jinou službu, která by to měla realtime tyhle změny.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- Welton123
- Kontaktovat uživatele:
Na zobrazení skinu přímo od mojangu by mělo jít toto https://s3.amazonaws.com/MinecraftSkins/Welton123.png
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Super díky, jenom nevím, proč mi to Chara nezobrazí, ale rovnou stáhne, ale to nevadí.
https://s3.amazonaws.com/MinecraftSkins/char.png
Zkusím tam naimplementovat tohle a pak mi to zase otestujete.
Zkusím tam naimplementovat tohle a pak mi to zase otestujete.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

- Arcas
- Věk: 27
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...
// no comment
Uranus-Portal.com

// no comment
Uranus-Portal.com

- Welton123
- Kontaktovat uživatele:
Arcas,
nejento píše:Pomocí čeho dostáváš ty skiny? Jestli pomocí Minotaru, tak to není uplně dobrý řešení, protože hned co jsem si nahrál výchozí skin, měl jsem ho aplikovaný na serveru Mojangu, ale Minotar si mě pořád pamatoval se skinem takovým, jaký jsem měl.
- Arcas
- Věk: 27
A jo, to jsem přehlédl 
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...
// no comment
Uranus-Portal.com

// no comment
Uranus-Portal.com

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Welton123: Jak se ti prosímtě povedlo dostat na tu bílou stránku? Když normálně zadám špatný údaje pro přihlášení, tak mě to hodí na žebříček server s hláškou ✘ Litujeme, ale zadaná kombinace přezdívky a hesla neodpovídá žádnému účtu v databázi.
Ideálně, co jsi použil za prohlížeč a operační systém, abych to zkusil reprodukovat.
Vydána nová testovací verze MinecraftServerList.cz 1.1b2: http://minecraftserverlist.cz/_beta
Poprosím nejenta o otestování převzetí hráče. Díky.
Ideálně, co jsi použil za prohlížeč a operační systém, abych to zkusil reprodukovat.
Vydána nová testovací verze MinecraftServerList.cz 1.1b2: http://minecraftserverlist.cz/_beta
- Změna zdroje dat o skinech hráčů na https://s3.amazonaws.com/MinecraftSkins
- Změna hláška při přebírání serveru s nesprávným názvem na ✘ Musí být v databázi a mít nastaveno server-name=I want to claim this server.
- Opraven problém se špatným formátováním podpisu pomocí Texy! na žebříčku serverů a hráčů
- Opraven problém s odsazením odrážek v případě formátování pomocí Texy!
- Opraveno několik překlepů v chybových hláškách
Poprosím nejenta o otestování převzetí hráče. Díky.

- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Převzetí hráče už funguje.
Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: https://discord.fakaheda.eu/- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Wow, to byla rychlost. Díky. 

- Welton123
- Kontaktovat uživatele:
Mysty, registroval jsem se a ještě na té samé stránce jsem se zadal do formuláře na login email a heslo místo přezdívky a hesla. Odeslalo se to a najednou jsem byl na té stránce 
Chrome, OS7 64 bit.
Chrome, OS7 64 bit.