Každopádně nevím jak je to nastavený, ale je možný, že je tu nějaký minimální počet příspěvků, po kterém můžeš dávat karmu, a jestli to tak je, tak je to lepší, protože když se podíváš do členů fóra a na příspěvky, tak dobrých 80% lidí je tu regnutých bez příspěvku nebo 1 - 2 příspěvky (a to většinou dotazy než řešení).
Karma?
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: Karma?
Počkat podle interní IP - myslíš to tak, že si založíš víc účtů tady na fóru a budeš si z nich na tenhle klikat karmu? Tak to už by bylo moc ubohý 
Každopádně nevím jak je to nastavený, ale je možný, že je tu nějaký minimální počet příspěvků, po kterém můžeš dávat karmu, a jestli to tak je, tak je to lepší, protože když se podíváš do členů fóra a na příspěvky, tak dobrých 80% lidí je tu regnutých bez příspěvku nebo 1 - 2 příspěvky (a to většinou dotazy než řešení).
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- Austin
- Site Admin
- Věk: 39
- Kontaktovat uživatele:
je zapotrebi 3 posty.
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem
- woPICAg
- Věk: 37
- Kontaktovat uživatele:
Mysteria píše:Počkat podle interní IP - myslíš to tak, že si založíš víc účtů tady na fóru a budeš si z nich na tenhle klikat karmu? Tak to už by bylo moc ubohý
Presne tak, ale neznamena to, ze to nikdo nezkusi. I kdyz pouzijes anonymizer, nebo si zmenis externi IP, adminum by se mela zobrazit i interni IP kterou zmenit lze snad jen preinstalovanim systemu.
Austin píše:je zapotrebi 3 posty.
Nicmene kdyz si sem pride nekdo pro radu ohledne vasich sluzeb a ma tazajici ohodnotit funkce moderatoru, tak by tazajici mohl hodnotit po prvni pomoci, protoze casto tu nepotkam cloveka co tu ma server Track Manii a potrebuje pomoc s vice jak dvema vecma a to jich vic jak 80% resi se mnou po icq z tohohle fora.
Ale to je jen muj nazor, nejak splhat nemusim, ale kdyz uz poctive, tak to nejde
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Samozřejmě, to je jasný, se mnou taky dost lidí píše na ICQ nebo přes soukromé zprávy, protože prostě přes ICQ je to rychlejší a pohodlnější (a většinou na to vememe ještě Teamviewer) a hlavně rychlejší 
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

-
komarsz
- Věk: 49
- Kontaktovat uživatele:
Hehe že to pořád řešíte. Stejně pokud mi někdo poradí a nebo napíše názor, kterej se mi líbí, tak určitě nekoukám hned na karmu aby mě tím ujistila jestli je ten člověk fajn, ale třeba se na to dají balit holky -D
Dokažte někdy tohle frajírci. Sice z doby, kdy jsem správcoval výpočetní technice, ale je to tam

Dokažte někdy tohle frajírci. Sice z doby, kdy jsem správcoval výpočetní technice, ale je to tam

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Mno balit holku na karmu nezní špatně
Vyzkouším, a dám vědět jak jsem dopadl 

- Will
- Kontaktovat uživatele:
Interní IP jde zjistit jen velmi nejistě a musí k tomu být spolupráce klienta (netuším jak se dá v PHP zjistit interní IP). Každopádně interní IP například já změním úplně jednoduše, prostě nechám router aby mi přiřadil jinou.
Toto není řešení a phpBB NEUMÍ detekovat interní IP.
Toto není řešení a phpBB NEUMÍ detekovat interní IP.
BattleForce.cz - příjemný herní portál s oblíbenými CS:S serveryPřijďte si zahrát Zombie camp & escape, Scoutzknives, Surf fun & Surf RPG & Surf 10x_reloaded, Gungame, Warcraft3, Minigame, Deathrun a mnoho dalších modů
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Zapomínáme na to nejdůležitější - kdo a proč by to dělal? Nic by z toho neměl a to že je to fake, na to by se taky přišlo, jako když by někomu začala velmi rychle růst karma.
PS: + karma za CSS Patch by se mi hodila
(Nějak jste na mě zapomněli)

PS: + karma za CSS Patch by se mi hodila

- Austin
- Site Admin
- Věk: 39
- Kontaktovat uživatele:
ja davam karmu i za jine. Kdyz vidim ze jste nekomu pomohli, tak klidne karmu dam. Samozrejme je to tak v 10% pripadu, protoze tu holt netravim vetsinu sveho zivota. Klidne se mi ale ozvete, ze jste nekomu pomohli a chcete karmu
(SZ)
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
-
komarsz
- Věk: 49
- Kontaktovat uživatele:
SZ se mi nechce psát, ale já včera převedl babičku přes přechod