Jelikož se MinecraftServerList.cz 2.0 pomalu, ale jistě blíží do cíle, tak máte možnost zajistit si poměrně jednoduše zviditelnění svého projektu s MineCraft tématikou a stát se oficiálním partnerem MinecraftServerListu.
Jak budete u mne jako partner propagováni?- Bezpodmínečně budete uvedeni v seznamu partnerů spolu s bannerem, odkazem na Váš projekt a krátkým textovým popiskem (viz FakaHeda.eu v obrázku níže)
- Možná (bude vysvětleno níže) budete mít banner svého projektu zobrazen po bocích každé stránky (viz banner FakaHeda.eu po obou stranách obsahu v obrázku níže)
- Další možnosti propagace dle Vašich požadavků (vyřizováno individuálně dle požadavků)
Co poskytnete jako partner na oplátku?- Propagaci projektu na Vašem projektu (tzn. banner na Vašem webu, TeamSpeak3 serveru a podobně)
- Finanční či jiné hodnotné příspěvky (tzn. budete posílat měsíčně domluvenou finanční částku, darujete kopii Minecraft do soutěže probíhající na webu a podobně)
- Nefinanční či pomocné práce na projektu (tzn. jste například začínající grafik a vytvoříte mi po předchozí domluvě pěkný header se zimní tématikou, uděláte banner, vytvoříte pěkné uhlazené texty, přeložíte kus projektu do nějakého světového jazyka a podobně)
- Cokoliv dalšího, co Vás napadne (tzn. máte například firmu vyrábějící propisky, tak mi prostě každý měsíc pošlete deset propisek a podobně, bude posuzováno VŽDY individuálně na základě návrhu)
Míra "důležitosti" partnera pro projekt bude posuzována individuálně a na základě toho bude určováno pořadí v sekci partnerů a případné umístění banneru po bocích každé stránky.
Co to znamená? Uveďme příklad. Máte nějaký MineCraft server s webem se 100 návštěvníkama denně. Jako jediný partner budete mít druhou pozici v seznamu partnerů a banner po každé stránce.
Poté přijde majitel jiného začínajícího serveru, který má sice web s 10 návštěvníka denně, ale myslí si, že mu reklama na mém projektu může pomoci rychle se vyšvihnout nahoru a nabídne mi 1000Kč měsíčně za reklamu na webu.
Je jasné, že s takovou částkou se dají pokrýt náklady na provoz jako cena roční domény projektu a ještě zbude na profesionálního grafika za účelem vytvoření propagačních materiálů a podobně.
Z tohoto důvodu se pravděpodobně posune on před Vás a vy klesnete za něj, protože prostě jeho celkový přínost pro projekt je vyšší než Váš.
Zároveň o každé takovéto změně budete dopředu informováni, abyste měli možnost zvážit, zda má pro Vás spolupráce nadále smysl a případně ji mohli zrušit, či přebít "konkurenční" nabídky.
Jak u mne jako partner rozhodně nebudete propagováni?- Jakoukoliv nesouvisející reklamou (tzn. je sice pěkné, že prodáváte ovoce a zeleninu, ale reklamu na Vaši prodejnu dělat nebudu, protože to není relevantní)
- Jakoukoliv reklamu obtěžující formou (tzn. je sice pěkné, že mi nabídnete 1 000Kč měsíčně, ale reklamu, která překryje celou stránku a 10s nepůjde skrýt od Vás prostě nepřijmu)
- Jakoukoliv reklamu na "konkurenční" projekty (tzn. reklamu na Váš serverlist dělat nebudu, ani na Váš konkurenční hosting herních serverů, bude posuzováno VŽDY individuálně)
Proč tuhle formu propagace odmítám? Protože MinecraftServerList 2.0 není provozován za účelem generování zisku na úkor použitelnosti.
Kdyby šlo pouze o peníze, tak není problém zaflákat celou stránku od shora dolů reklama od AdSense a SKliku, prodat nějakou agresivní reklamu formou pozadí stránky a ideálně ještě tam narvat náhodně se otevírající blikající, pohybující, ozvučenou flashovou reklamu, která půjde zavřít po pár vteřinách.
Jenže na takovýhle stránkách já osobně zapínám AdBlock a bylo by značné pokrytecké od uživatele AdBlocku si narvat na svoje stránky tunu reklamy, že?

Takže toto rozhodně ne.
Všechny tyto informace o možnosti partnerství budou zveřejněny i na webu v uhlazenější formě (tzn. budou součástí přechodu nynější verze na novou verzi), ale jelikož nevím kdy přesně to bude, tak to píšu předběžně sem, aby jste měli čas na rozmyšlenou.
Případné dotazy či předběžné návrhy spolupráce poprosím prozatím ideálně do Soukromé Zprávy. Později se to bude řešit pouze prostřednictvím oficiálního emailu (který ještě není
).Tak to je asi tak všechno, co mě napadlo. Kdybych náhodou na něco (důležitého) zapomněl, tak doplním později.
PS: Všechno tohle se týké nové verze, tzn. ve stávající verzi co teď běží na webu zobrazeni nebudete, protože to nemá smysl překopávat starý kód. Tzn. veškeré výměny bannerů a další věci v případě zájmu proběhnou až po nasazené nové verze!