Změna situace

Pokec hlavně o tomto fóru - co tady chybí a co by mělo být jinak
Mysteria
Kontaktovat uživatele:

Změna situace

#1 Příspěvekod Mysteria » 26 říj 2010, 18:37

Ahoj všichni přátelé, ale i všichni ostatní s nimiž jsem tady poslední půlrok spolupracoval, pomáhal a tvořil.
Všechno pěkné jednou ale musí končit a jelikož za tu dobu co tu 'pracuji' se mi docela slušně posral zbytek života, tak to teďka musím nějak vyřešit. Jelikož ale mě tohle baví a asi ještě dlouho bavit bude, tak s tím nehodlám seknout úplně a navždy, takže jenom omezím aktivity na to nejnutnější a to je momentálně individuální rady pro založená témata aCounter-Strike: Source NonSteam + patche (naštěstí už nejsou tak často a není jich tolik), z čehož plyne, že zbytek (překlady, kompletní nastavení serveru podle požadavků od a do z,...) se pozastavuje na dobu neurčitou.
Ne že bych měl potřebu to ventilovat, ale tak třeba někoho by mohlo zajímat, proč tu nejsem 24/7 :D
S pozdravem,
Mysteria

nobody

Re: Změna situace

#2 Příspěvekod nobody » 26 říj 2010, 18:48

:oops: :cry: ja ta chapem. prajem ti v zivote vsetko dobre :) Dik za tvoju pomoc ;)

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvekod Mysteria » 26 říj 2010, 19:24

Hej co mě odepisuješ? Říkal jsem, že jenom omezím svoji činnost, ne že končím. A navíc nechce se mi měnit domovská stránka v prohlížeči. :D :D :D
Až vyřeším co potřebuju, tak to pořádně rozjedeme :)

nobody

#4 Příspěvekod nobody » 26 říj 2010, 20:04

To je dobre :) aj tak dik za pomoc ;)

Zpět na „Pokec“