Zkušenosti s Fakaheda.eu
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zkušenosti s Fakaheda.eu
Jaký vypínání zvuku při neaktivitě? Já to nechal v základním nastavení a nic se mi nevypíná - jinak mám TS3 nastavené na klávesu (možná je to tím?), protože pak každej slyšel když mě šel otec seřvat, že už mám končit 

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
- Věk: 49
- Kontaktovat uživatele:
Když někdo domluví tak to ticho. Vlastně jako kdyby se odpojil. To třeba skype nedělá.
- Austin
- Site Admin
- Věk: 38
- Kontaktovat uživatele:
tak to ale delalo TS2, dela to TS3 a dela to i ventrilo, ze kdyz nemluvis, tak to nic nevysila. To je ale naprosty ucel. Osobne si teda nedovedu predstavit ze je pripojenych 5 lidi co hrajou CW, je potreba byt potichu kdyz se nekde kempi a do toho ti bude sumet zvuky ze 4 mikrofonu. + Taky to navic neskutecne setri traffic.
A co se kvality zvuku tyce, tak ani TS2 rozhodne nikdy nemelo spatny zvuk. Bohuzel tam jen defaultne byl nastaveny dost spatny kodek s bitratem okolo 6 kbit. To ten zvuk stal za hovno, ale holt kdyz to nekdo, kdo tu mistnost zaklada, neumi zmenit na ten lepsi, jako je napriklad Speex (kolem 30 kbit), tak pak smula no. Ale to je problem mezi klavesnici a zidli.
Nicmene TS3 rocks. Maji to uz opravdu promakane, jde tam nastavit naprosto vsechno a i ten zpocatku divny system s tokenama pro administraci je vcelku povedeny.
// LOCK, stejne uz je to tady naprosty offtopic.
A co se kvality zvuku tyce, tak ani TS2 rozhodne nikdy nemelo spatny zvuk. Bohuzel tam jen defaultne byl nastaveny dost spatny kodek s bitratem okolo 6 kbit. To ten zvuk stal za hovno, ale holt kdyz to nekdo, kdo tu mistnost zaklada, neumi zmenit na ten lepsi, jako je napriklad Speex (kolem 30 kbit), tak pak smula no. Ale to je problem mezi klavesnici a zidli.
Nicmene TS3 rocks. Maji to uz opravdu promakane, jde tam nastavit naprosto vsechno a i ten zpocatku divny system s tokenama pro administraci je vcelku povedeny.
// LOCK, stejne uz je to tady naprosty offtopic.
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem