FTP server + fastdownload

Technická podpora ke hře Call of Duty 2
Message
Autor
MAREK
Příspěvky: 12
Registrován: 11 zář 2010, 08:12
Reputation: 0

FTP server + fastdownload

#1 Příspěvekod MAREK » 09 čer 2011, 23:39

Dobrý den,
měl bych pár dotazů: naš nový server je 81.0.217.176:27767
1. Zprovoznil jsem rychlé stahování map z FTP serveru podle víše uvedených návodů. Mám založený vlastní FTP server (http://oldboyssniper.tym.cz/cod2fastdownload), ze kterého stahování funguje. Otázka: musí tam být ta složka "cod2fastdownload" nebo může mít i jiný název?

2. V kontrol panelu je možnost založit si FTP server. Jak jej nastavit, aby bylo z tohoto serveru možnost stahovat mapy? A v jakém tvaru pak do spouštěcího souboru zadat cestu?

3. Momentálně nám běží ještě jeden server 81.0.217.183:27437, který za pár dní skončí. Na něm máme TS, ale na novém serveru TS není k dispozici. Domníval jsem se, že TS s 10 sloty je automaticky přidělován. Musím si tedy znova odkliknout žádost o nový TS?

4. Vlastní mod máme ve své vlastní složce "old" se všemi náležitostmi. Pak ale nefuguje v control panelu, uzamykání serveru, apod. (Contrl panel nemůže najít spouštěcí soubor). Proto jsme nuceni jej umístit do složky main, ale to pak mají všichni, kteří se připojí přes FTP možnost nahlédnout do daného souboru a zjistit heslo do rconu. Byla by možnost nějak změnit v control panelu cestu ke spouštěcímu souboru?

Předem děkuji za odpověď, snad jsem to napsal srozumitelně a jasně.
Marek

Uživatelský avatar
Austin
Site Admin
Příspěvky: 1244
Věk: 33
Registrován: 07 pro 2009, 23:58
Reputation: 4
Kontaktovat uživatele:

Re: FTP server + fastdownload

#2 Příspěvekod Austin » 10 čer 2011, 16:33

1. Zprovoznil jsem rychlé stahování map z FTP serveru podle víše uvedených návodů. Mám založený vlastní FTP server (http://oldboyssniper.tym.cz/cod2fastdownload), ze kterého stahování funguje. Otázka: musí tam být ta složka "cod2fastdownload" nebo může mít i jiný název?

nazev muze byt jakykoliv

2. V kontrol panelu je možnost založit si FTP server. Jak jej nastavit, aby bylo z tohoto serveru možnost stahovat mapy? A v jakém tvaru pak do spouštěcího souboru zadat cestu?

Aby to bylo pouzitelne, musi to byt na http serveru, tzn primo na webhostingu. Data z hernich serveru nejsou dostupna pres web. (pokud to chcete mit u nas, mate moznost si nechat zalozit webhosting, pokud mate server u nas predplacen na 3 alespon na 3 mesice, pripadne u nas uz takovou dobu server mate)

3. Momentálně nám běží ještě jeden server 81.0.217.183:27437, který za pár dní skončí. Na něm máme TS, ale na novém serveru TS není k dispozici. Domníval jsem se, že TS s 10 sloty je automaticky přidělován. Musím si tedy znova odkliknout žádost o nový TS?

TS je zdarma prakticky ke vsem hernim serveru, musite si o nej ale zazadat pres Control panel na webu.

4. Vlastní mod máme ve své vlastní složce "old" se všemi náležitostmi. Pak ale nefuguje v control panelu, uzamykání serveru, apod. (Contrl panel nemůže najít spouštěcí soubor). Proto jsme nuceni jej umístit do složky main, ale to pak mají všichni, kteří se připojí přes FTP možnost nahlédnout do daného souboru a zjistit heslo do rconu. Byla by možnost nějak změnit v control panelu cestu ke spouštěcímu souboru?


Co myslite spoustecim souborem ? Spousteci soubor je binarni soubor s nazvem cod2_lnxded. Nemate na mysli spis nejaky config ? vychozi config si muzete nastavit taky v control panelu / gameserver / editace spoustecich parametru.

ale to pak mají všichni, kteří se připojí přes FTP možnost nahlédnout do daného souboru a zjistit heslo do rconu

To je jednoduche, nedavejte vsem pristup do FTP. Prece ho nikdo krome spravce serveru nepotrebuje.
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem

MAREK
Příspěvky: 12
Registrován: 11 zář 2010, 08:12
Reputation: 0

Re: FTP server + fastdownload

#3 Příspěvekod MAREK » 10 čer 2011, 18:41

Ohledně toho TS, bylo by možné je jen přesunout z našeho končícího serveru na tento nový? Při zanechání daného nastavení?
Ohledně Webhostingu? Je kapacita nějak omezena? Potřebujeme hodně místa pro mapy. A pokud by byl zdarama, a vyhovoval by nám, tak by jsme o něj měli zájem. Jak si o něj požádat?

Děkuji Marek

Uživatelský avatar
Austin
Site Admin
Příspěvky: 1244
Věk: 33
Registrován: 07 pro 2009, 23:58
Reputation: 4
Kontaktovat uživatele:

Re: FTP server + fastdownload

#4 Příspěvekod Austin » 10 čer 2011, 21:28

No nastaveni TS asi presunout bohuzel nepujde.
Misto omezeno nijak neni, ale samozrejme rozumne. Kdyz tam budete mit par giga map, tak je to ok. Napiste email s zadosti na sales@fakaheda.eu a pripiste port Vaseho serveru a subdomenu o jakou mate zajem. (na fakaheda.eu nebo 4game.cz)
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem

HarryJohon
Příspěvky: 1
Registrován: 19 pro 2014, 15:04
Reputation: 0

Re: FTP server + fastdownload

#5 Příspěvekod HarryJohon » 19 pro 2014, 15:07

Pokud jde o TS, bylo by možné, aby jednoduše přesunout z naší uzavření tohoto nového serveru? V okamžiku, kdy opuštění nastavení?
S ohledem na mít? To je o jeden z prostředků, nebo jiného uzavřeného limitu? Požadujeme značnou míru prostoru pro mapy. Také na naději, že to bylo zdarma, by nám splní, pak bychom být obsazena s ním. Jak bych požádat o to?
NoorAlamShahzad

Uživatelský avatar
DenOwq
Příspěvky: 2704
Věk: 22
Registrován: 06 bře 2014, 21:26
Reputation: 2

Re: FTP server + fastdownload

#6 Příspěvekod DenOwq » 19 pro 2014, 15:56

Neotevírej 4 roky staré téma, přečti si pravidla, na všechno se můžeš ptát v ticketech na webu, toto je jen podpora a offtopic.
Muhahha.


Zpět na „Call of Duty 2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host