Nejde mi na serveru admin.
-
Nejde mi na serveru admin.
Zdravim,zadal sem o amxbans dal sem tam admina a admin prava mi sli.Dal jsem preinstalovat serever a uz mi tam admini nejdou.date mi nakou radu co mam delat? dik port- 27276 (1000fps)
- Austin
- Site Admin
- Věk: 38
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nejde mi na serveru admin.
nejak sis dosral cele amxx
jednak jsi zakomentoval vsechny pluginy v plugins.ini (proc?)
a zadruhe sis pausnul vsechny pluginy (proc?)
zatreti ti na serveru vubec nefungujou prikazy pro amxx jako napr amx_plugins, amx_help.
po reinstalaci by normalne amxbans melo jet, na to tam mam udelanou detekci v tom reinstalacnim skriptu, ze pokud na sevreru najde nainstalovany plugin pro amxbans tak ho zazalohuje vcetne configu pro amxbans a po reinstalaci je vrati na server.
Nevim co sis s tim serverem proved, ale doporucuju reinstall. A pokud ti opet nepujde amxbans, tak novou zadost v CP.
jednak jsi zakomentoval vsechny pluginy v plugins.ini (proc?)
a zadruhe sis pausnul vsechny pluginy (proc?)
zatreti ti na serveru vubec nefungujou prikazy pro amxx jako napr amx_plugins, amx_help.
po reinstalaci by normalne amxbans melo jet, na to tam mam udelanou detekci v tom reinstalacnim skriptu, ze pokud na sevreru najde nainstalovany plugin pro amxbans tak ho zazalohuje vcetne configu pro amxbans a po reinstalaci je vrati na server.
Nevim co sis s tim serverem proved, ale doporucuju reinstall. A pokud ti opet nepujde amxbans, tak novou zadost v CP.
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem
-
Re: Nejde mi na serveru admin.
uz mi to jde muzete zamknout