Server: 85.131.163.196:27444(pokud server ještě nemáte, vepište zde "nemám")
Tak za prve,nechápu jaktože v základním balíčku cw/tg serveru nejsou mapy jako de_mirage,de_tuscan a je tam 100 jinejch map který se na tg/cw v životě nehráli!
K věci,mirage jsem po problemech nahrál vše podle návodu ale mapa dlouho nejela šla až druhej den,tuscan mam nahranej na ftp opět vše podle návodu,(maps.ini,mapscycle,allmaps.,choicemaps,standartmaps) ale při změně mapy server pokaždé spadne...jenom u toho tuscanu to že to mam nahrát znova jsem skoušel.Dále by mě zajímalo kde nastavím aby se mapy měnili přikazem /mapa funguje u všech krom de_mirage.
Nenašel jsem zde žádný návod jak pracovat se serverem bez amx,jen přes rcon...3
Nedostal jsem žádné informace o pluginech které tam jsou nahrány,jak se ovládají..apod.
Proč na ct/tg konfiguraci máte pluginy timeleft,thetime,nextmap apod. ..nechápu.... kčemu tu vlastně reinstalaci máte když si ten server nakonec musim překopat celej sám a v mailu eště dostanu zmrdáno za to co si o sobě myslim že chci nastavenej server,klidně bych si za to připlatil ale nabídl mě to někdo?
S pozdravem Martin Kobr
Mapy!!
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mapy!!
Maplist si muzes upravit, co se tyce mirrage a tuscana, dobe delani baliku nebyli hrane v nasich ligach a ani moc uznavane. Nahrat mapu na server neni veda, stahnes archiv, rozbalis a nahrajes na ftp. Archiv je strukturovany, neni mozne neco dat spatne...
U tuscana ti tam neco chybi, podivej se dodebugu a nahrej na server
Plugin je starsi, v dobe jeho psani mirrage nebyla, takze pochopitelne prikaz nefunguje. Zkus jiny plugin, nebo pouzij rcon.
Pres rcon se se server ovlada pomoci prikazu primo z cs, je to v ofic. dokumentaci a i samotny klient ti naseptava prikazy.
Prikazy k pluginu jsou dohledatelne pomoci amx_help a na ftp. Prikaz thetime je na ceskych ligach vyzadovan, seznam bezicich pluginu je v plugins.ini a pres rcon na serveru.
Shrnuto, my nemuzeme za to, ze nekdo neumi neco ovladat, takto to funguje vsude, nebo by se s tebou nekdo bavil, kdybys ho zjebal za to, ze nevis jak ovladat mobil? Odkaze te na manual ( v tomto pripade dokumentace hlds, amxx) a ahoj
My tu pomahame s jednoduchym oravidlem. Jak vy k my, tak my k vy.
U tuscana ti tam neco chybi, podivej se dodebugu a nahrej na server
Plugin je starsi, v dobe jeho psani mirrage nebyla, takze pochopitelne prikaz nefunguje. Zkus jiny plugin, nebo pouzij rcon.
Pres rcon se se server ovlada pomoci prikazu primo z cs, je to v ofic. dokumentaci a i samotny klient ti naseptava prikazy.
Prikazy k pluginu jsou dohledatelne pomoci amx_help a na ftp. Prikaz thetime je na ceskych ligach vyzadovan, seznam bezicich pluginu je v plugins.ini a pres rcon na serveru.
Shrnuto, my nemuzeme za to, ze nekdo neumi neco ovladat, takto to funguje vsude, nebo by se s tebou nekdo bavil, kdybys ho zjebal za to, ze nevis jak ovladat mobil? Odkaze te na manual ( v tomto pripade dokumentace hlds, amxx) a ahoj

„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain
-
Jak vypnu amx?
A jak potom nejlepépe ovládat server nějaký návod?
A jak potom nejlepépe ovládat server nějaký návod?
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
viewtopic.php?f=33&t=14
tím se vypíná celý metamod a je tam základní server od Valve.
Server se pak ovládá RCON příkazy
http://www.fakaheda.eu/view.php?cisloclanku=2007040013
tím se vypíná celý metamod a je tam základní server od Valve.
Server se pak ovládá RCON příkazy
http://www.fakaheda.eu/view.php?cisloclanku=2007040013
„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain
- spanel
No možná ti Tuscan nejede s toho důvodu že si nenahrál modely mapy??
Měl jsem stím taky error ale pak mě to došlo a vše jelo ,Mirage je to samé mě jede v klidu XD
Měl jsem stím taky error ale pak mě to došlo a vše jelo ,Mirage je to samé mě jede v klidu XD