Server: IP:217.11.249.83: PORT:27245
Zdravim
Prosim o pomoc dnes jsem si zalozil server na Cs 1.6ku a potrebuju aby to bylo pristupne i pro non-steam hrace a absolutne netusim jak na to protoze to vsechno delam cerstve, na netu jsem nasel nejaky dproto pack ktery ale moc nezabral tak prosim o radu odborniky =D
Cs 1.6 47+48 protocol
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Re: Cs 1.6 47+48 protocol
Stačí si vybrat u reinstalace serveru verzi s dprotem.
„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain
-
A ten reinstall provedu kde a jak ? v control panelu jsem se ho neobjevil
Dodatek: už jsem našel =D
Dodatek: už jsem našel =D
Naposledy upravil(a) N4X dne 30 srp 2014, 20:53, celkem upraveno 1 x.
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
V přehledu serveru takové to ozubené kolečko.
Mark Twain
Mark Twain
-
Jinak se jeste zeptam, kdyz budu potrebovat pozdeji server rozsirit na 32 slot a udelat z toho normlani public tak jestli to je mozne? Proto abych si zachoval dosavadni nastaveni, dalsi vec jestli to je mozne potom platit slozenkou to rozsireni v pripade ze jsem ted platit smskou
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Kvůli zvětšení slotů si nejspíš budeš muset napsat ticket, protože se admini musí podívat, aby to nepřetěžovalo server, ale myslím že to nebude problém.
Co se týká platby, tak je jedno čím platíš, protože neplatíš přímo server, ale kupuješ si kredity z kterých pak platíš server. A jestli ty kredity jednou koupíš za SMS a pak složenkou nebo bankovním převodem je fuk.
Co se týká platby, tak je jedno čím platíš, protože neplatíš přímo server, ale kupuješ si kredity z kterých pak platíš server. A jestli ty kredity jednou koupíš za SMS a pak složenkou nebo bankovním převodem je fuk.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
Dobra tedy, jinak budu mit asi plno dalsich dotazu ted zjistuju =D, da se nejak zaridit aby mel kazdy admin zvlast svuj skin postavy treba podle STEAM ID ? a co muze byt za problem kdyz mi ve hre nefunguje plugin ktery jsem dal jak do slozky plugins tak i zapsal do plugins.ini
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Nový problém= nové téma, pak se v tom totiž nikdo nevyzná. Skiny pro každého admina jsou hloupost, víš kolik by si jich tam musel mít? Nicméně ten plugin existuje, pokud si dobře pamatuju, stačí hledat. Pročti si pravidla sekce a návody.
Mark Twain
Mark Twain