Server: 81.0.217.175:27084
Zdravím, když máte výběr serveru jsou tam i předinstalované módy je tam automaticky AmxModX AmxBans atd.. AmxBans tam je jenže když chci někoho zabanovat pomocí:
"amx_ban Tu_Dám_Steam_ID 1 Zkouska" Napíše mi to že Hráč nebyl nalezen a to je na serveru ale když dám ať ho to přidá do banlistu toto: "amx_addban SteamID 1 Zkousa" napíše mi to Hráč byl přidán do Banlistu jo je tam ale ban prostě nemá! Nevíte proč to nejde?
AmxBans
-
AmxBans

IP: 81.0.217.175:27084
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Re: AmxBans
Pokud používáš amxbans, je jednodušší přidávat bany přímo přes web. Ale příkaz amx_addban by měl také fungovat.
„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain
-
Potřebuju to i přes hru, ale prostě to nejde dám amx_addban atd atd. A napíše hráč byl přidán do banlistu jenže ban nemá hraje dál.
Nevíš v čem je chyba?
Nevíš v čem je chyba?

- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Zkus mu dát ban a následně kicknout, neměl by se už na server dostat.
Mark Twain
Mark Twain
-
Asi vím čím to bude já tam amxbans nemám je tam
admincmd
adminslots
admin
adminchat
adminhelp
adminvote
Asi stáhnu AmxBans poradíte nějakou verzi?
admincmd
adminslots
admin
adminchat
adminhelp
adminvote
Asi stáhnu AmxBans poradíte nějakou verzi?

- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Stačí si v CP vybrat v doplňkových službách AmxBans
Samo se to nainstaluje a nastaví na serveru. Akorát pozor, admini se budou nyní načítat přes amxbans, users.ini fungovat nebude.
Jinak normálně ve hře já vždy banoval pomocí amxmodmenu
Nemusel jsem nic vepisovat, jen naklikal.

Jinak normálně ve hře já vždy banoval pomocí amxmodmenu

Mark Twain
Mark Twain
-
No jo, a když bych tam nechal plugin co potřebuje users.ini a ostaní pluginy vypl a hodil bych tam AmxBans šlo by to furt? Nebo nějaký Automatický VIP Systém jde udělat když mám AmxBans aby to pořád bylo přes FH?

- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Automatický systém na AmxBans lze udělat, ale na to si budeš muset zaplatit někoho, kdo umí s PHP a databázemi.
Mark Twain
Mark Twain
-
No to asi nebudu muset, protože portál www.NetSword.Cz má výborného WebMastera záleží jestli se mu bude chtít 
A ještě poslední otázka a můžeš lock. Našel jsem tento AMXBans a chci se zeptat jestli je dobrý nebo jaká verze je lepší
tu je link:
https://code.google.com/p/banned/downloads/detail?name=amxbans603f2U1.rar&can=2&q=
A když jsem se podíval do plugins-amxbans.ini tak tam byly zapsané jen 2 pluginy a jestli to je tento plugin co ukazuje
v levo nahoře ve hře zeleně Kdo dostal ban za co na jak dlouho a od koho je to tenhle plugin?
amxbans_flagged

A ještě poslední otázka a můžeš lock. Našel jsem tento AMXBans a chci se zeptat jestli je dobrý nebo jaká verze je lepší
tu je link:
https://code.google.com/p/banned/downloads/detail?name=amxbans603f2U1.rar&can=2&q=
A když jsem se podíval do plugins-amxbans.ini tak tam byly zapsané jen 2 pluginy a jestli to je tento plugin co ukazuje
v levo nahoře ve hře zeleně Kdo dostal ban za co na jak dlouho a od koho je to tenhle plugin?
amxbans_flagged

- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Napsat ten skript není těžké, já bych věděl teoreticky jak, jen by mi trvalo věčnost to sepsat do funkční podoby.
Verze 5.0 (kterou instaluje fakaheda) je dostačující. Verze 6 a její odvozené verze nabízí akorát hezčí design.
Verze 5.0 (kterou instaluje fakaheda) je dostačující. Verze 6 a její odvozené verze nabízí akorát hezčí design.
Mark Twain
Mark Twain