81.0.217.175:27492
Ahoj mam 2 problémy 1 je v tom že som si dal admina cez CP Zadal som meno aj heslo ale neviem ako sa na admina pripojit cez konzolu poradíte prosím?
druhý problém je VIP mam vip ktore sa označuje ADMIN_LEVEL_G a potrebujem ako to mam spravít cez automaticke vip aby to zaslálo na príkaz a dálo mu to vip dík
a aby to vip bolo na meno a aby sa nemusel prihlásovať
VIP , ADMIN
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Re: VIP , ADMIN
1 viewtopic.php?f=33&t=12
2 viewtopic.php?f=33&t=10656
Přihlásit se bude muset jednou, musí si nastavit heslo. To platí pouze když bude mít VIP na nick.
2 viewtopic.php?f=33&t=10656
Přihlásit se bude muset jednou, musí si nastavit heslo. To platí pouze když bude mít VIP na nick.
„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain
-
Nechapem co znamena bit a name prosim daj mi sem len ten prikaz aj z admin level g dik
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Přečti si oba návody, pokud je budeš číst pozorně, tak všemu pochopíš. Tady nejsi v MC sekci, kde ti udělají všechno co si napíšeš, tu je potřeba vyvíjet vlastní aktivitu a snahu.
Mark Twain
Mark Twain
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
A není to z důvodu, že by jsme nebyli ochotní, ale z důvodu, že když tomu věnujete svůj čas, tak to pochopíte a příště to pochopíte taky.
Naším cílem je Vás to naučit a né, že všechno budeme dělat za Vás.
Naším cílem je Vás to naučit a né, že všechno budeme dělat za Vás.

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
tak?
amx_addadmin Blue ADMIN_LEVEL_G heslo e
amx_addadmin Blue ADMIN_LEVEL_G heslo e
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Ne, protože: s = práva pro nadstandardní plugin level G a amx_addadmin %nick bit %heslo name
Takže podle mě (nejsem CS 1.6 support, Qefik kdyžtak opraví mě): amx_addadmin "Blue" "s" "heslo" (co je to poslední name na konci netuším, Qefk určitě vysvětlí).
Takže podle mě (nejsem CS 1.6 support, Qefik kdyžtak opraví mě): amx_addadmin "Blue" "s" "heslo" (co je to poslední name na konci netuším, Qefk určitě vysvětlí).
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
ok dík pockám na nho
ale to že ja potrebujem aby vip nemusel zadávat heslo
-- 22 čer 2013, 17:15 --
ok mam to lenže teraz ked dam amx_addadmin Meno s heslo name tak mi to da ako a a ja potrebujem dat be aby nekontrolovalo heslo ako to spravím
ale to že ja potrebujem aby vip nemusel zadávat heslo
-- 22 čer 2013, 17:15 --
ok mam to lenže teraz ked dam amx_addadmin Meno s heslo name tak mi to da ako a a ja potrebujem dat be aby nekontrolovalo heslo ako to spravím
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Pokud davas prava na nick, je vice nez vhodne dat tam i heslo. Staci upravit prikaz, ktery se posila na server. Z hlavy to nevim, ale hledej na netu prikaz amx_addadmin. K tomu jak udelat aby se nekontrolovalo heslo, precti si ten navod na pouzivani users.ini
Mark Twain
Mark Twain
-
V tom navodu to neni a na nete tiez ne