Ban !

Technická podpora k herním serverům Counter-Strike 1.6
Bob

Ban !

#1 Příspěvekod Bob » 25 lis 2010, 21:34

Viem ze ste proti tomu ale neviete ako sa vola plugin ktorym ked ma hrac cheaty tak mu date ban vyhodi ho to s hry a musi si preinstalovat cs-ko

Dakujem :)

Qefik
Kontaktovat uživatele:

Re: Ban !

#2 Příspěvekod Qefik » 25 lis 2010, 21:37

vím jak se jmenuje ten plugin, jenže tyto pluginy jsou zakázané... A navíc, když se nějaký admin splete, tak poškodí dobrého hráče... Jsem proti pluginům co manipulují s configem nebo soubory uživatele. Je spousta jiných možností jak se zbavit cheatera, ale tu jen reinstaluje CS (5 min) a jdede znova
Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.
Mark Twain

Bob

#3 Příspěvekod Bob » 25 lis 2010, 21:39

ano viem ze su zakazane ale predsaby si mi mohol aspon v sprave napisat nazov nieco odkukat.... dalej vies ako si pisal ze ho preinstaluje nie ?? .. ano ale ked ho bue musiet preinstalovavat 20 krat za den tak nwm nwm ci ho to bude bavit :)

MiniMe
Site Admin
Věk: 38
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod MiniMe » 26 lis 2010, 00:01

[OT]Za tyhle pluginy bych autory postrilel, uz jsem taky musel reinstalovat. Cheatrum to samozrejme preju, ale rekneme si na rovinu, kolik procent adminu rozezna cheatra od dobreho hrace? A potom dalsi vec - kdybych cheatoval ja, tak si udelam zalohu cska a pokud mi ho server zmrvi, tak jen copy - paste. Pokud mas rychly disk, je to otazka 2 minut a jsi zase ve hre.[/OT]
FakaHeda admin
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.

Zpět na „Counter-Strike 1.6“