109.74.146.22:27937
v zakladnom baliku je plugin admin_spec_esp.amxx ; viditelnost pres zdi pro adminy
na deathmatch nam nefunguje{lebo tam ma vzdy po zabiti obnovy do hry,niesom v speci}
nastavili sme ho
esp 1
esp_timer 0.3
esp_allow_all 0
esp_disable_default_keys 0
i rozne menili to nastavenie
nefunguje to ani pre adminov,inych hracov,ani nonsteam hracov,vzdy ma vidia i zabiju.kde je chyba?
admin_spec_esp
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Re: admin_spec_esp
Zase nevim co chceš aby ti to dělalo. ESP mají standardně admini, kteří jsou buď mrtví, nebo ve SPEC, aby mohli lépe detekovat cheatery s WH.
„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain
-
lenze na deathmatch niesi v speci.{ked ta zabije,hned si v hre,neda ta do specu,ani ked si zapnes adminspec}musel by sa tam vlozit nejaky plugin,co ta da do specu a az potom vies pouzit ten admin spec.
proste v deathmatch ta po zabiti neda do specu,a admin spec mozes pouzit,len ked si mrtvy a v speci.
cize-ako sa na deathmatch dostanem do specu??prikaz esp_toggle mi ukaze na obrazovke ON.ale nic sa nedeje,-nemam ako sa dostat do specu.
proste v deathmatch ta po zabiti neda do specu,a admin spec mozes pouzit,len ked si mrtvy a v speci.
cize-ako sa na deathmatch dostanem do specu??prikaz esp_toggle mi ukaze na obrazovke ON.ale nic sa nedeje,-nemam ako sa dostat do specu.
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
config deathmatche. Přes hru ti nejde normálně změnit team? JInak, admini můžou přesouvat mezi teamy v amxmodmenu.
Mark Twain
Mark Twain
-
nastavenie-vid foto
po zadani prikazu -esp_toggle
KAZDY MA VIDI,KAZDY ZASTRELI
co nastavit v amxx?
je to tento plugin?-http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=203405
alebo iny ste tam nainstalovali?
po zadani prikazu -esp_toggle
KAZDY MA VIDI,KAZDY ZASTRELI
co nastavit v amxx?
Spoiler: zobrazit
je to tento plugin?-http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=203405
alebo iny ste tam nainstalovali?
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Je to ten plugin.
Však co je na tom špatně že tě každý vidí a zastřelí? Já myslel že ti jde o to, aby mohli admini v Spectrator teamu používat ESP, což by mělo fungovat už v základním nastavení pluginu pro ESP. Z toho co sem si domyslel, tak nevíš jak se přesunout to Spectrator teamu. Jde to přes amxmodmenu, nebo přímo do menu se dostaneš přes příkaz amx_teammenu.
Však co je na tom špatně že tě každý vidí a zastřelí? Já myslel že ti jde o to, aby mohli admini v Spectrator teamu používat ESP, což by mělo fungovat už v základním nastavení pluginu pro ESP. Z toho co sem si domyslel, tak nevíš jak se přesunout to Spectrator teamu. Jde to přes amxmodmenu, nebo přímo do menu se dostaneš přes příkaz amx_teammenu.
Mark Twain
Mark Twain
-
Qefik píše:Je to ten plugin.
ked aj to pouzijem,cez amxmodmenu,,vidia ma a i zabiju.alebo inac,,,
co pouzit alebo nainstalovat,aby admini ale i hraci mohli specovat hracov a nahlasovat cheaterov a pod.?
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Byl jsem teď na serveru. Jako hráč se mi spec team ani nezobrazí, proto mi prosím sem dej server.cfg a config DM, který používáš. Pokud si použil instalaci z balíčku v CP tak je to csdm.cfg z /amxmodx/configs.
Mark Twain
Mark Twain
-
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Kód: Vybrat vše
allow_spectators 0
změň na hodnotu 1. Pak by při výběru teamu se měla zobrazit možnost jít co Spectators teamu
Mark Twain
Mark Twain