109.74.146.22:37757
Dalo by sa nejako urobit to jak sa dá urobit vip sms nadstavenie no a aby do amx_addaddmin ten prikaz zaslalo až v tedy ked si hráč aktivuje VIP ? mám scripty pre aktivaciu atd... všetko len da do sms FKAHASE čosi EMAIL a na email mu dojde vygenerované setinfo ktoré jednoducho zadá do aktivace a je to tak urobene že ked mu to prijme tak aktivacia zapiše toho hrača do amxbans ale nedalo by sa urobit aby namiesto toho zapisania zapisala do users.ini ? normálne ako to je ked sa dá amx_addadmin ?
Add Admin
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Re: Add Admin
Z toho co píšeš jsem pochopil, že takový skript máš a že je funkční. Otázka je tedy, na co se ve skutečnosti ptáš.
Pokud chceš udělat automatické VIP propojené s banlistem, tak to ti zde opravdu neporadím, technologii která to umí neovládám.
Pokud chceš udělat automatické VIP propojené s banlistem, tak to ti zde opravdu neporadím, technologii která to umí neovládám.
„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain
-
no to mám udelané akorat to nejako blbne s tým banlistem že onohoto zapíše vše jde akorat ve hre mu nejde vip a to je problém nvm co s tim je ale kdiž dám nekoho manualne jde to ... ?
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Napiš člověku, který ti ten skript dělal. Já s tím opravdu nic nezmůžu, navíc bez informací.
„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain