AHojte dnes jsem si koupil server ale neumim ho moc nastavit , neumím tam davat věci atd kdo ma čas a naučil by mě chvili?
//Mysteria: Upraven název tématu, takhle si toho někdo všimne určitě lépe
Pomoc s všeobecným nastavením serveru
-
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pomoc s všeobecným nastavením serveru
http://www.fakaheda.eu/view.php?cisloclanku=2007040014
jinak neví co přesně potřebuješ...
http://amxmodx.cz/showthread.php?t=6
tu mas navod na pluginy... jinak nevím co více
na amxmodx.cz se ale musíš registrovat 
jinak neví co přesně potřebuješ...
http://amxmodx.cz/showthread.php?t=6
tu mas navod na pluginy... jinak nevím co více

„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain
- Austin
- Site Admin
- Věk: 38
- Kontaktovat uživatele:
Bohuzel, ale "obecne" se budes muset naucit sam, stejne jako kazdy jiny. Ctenim na netu, hledanim a zkousenim. To opravdu neni v nicich silach si s nekym cely den na icq povidat (zadarmo, predpokladam ze asi nechces nikomu davat 5 stovek za to, aby te neco pul dne ucil. Pokud vsak ano, urcite se tu najde hodne lidi). Takze pokud nemas konkretni otazku, tak se holt jine odpovedi nedockas.
// a taktez chci pripomenout, ze ja specialne nemam naladu na icq na 3 hodiny povidani a otazek typu co to je ftp, jak se tam pripojim, kde stahnu pluginy, jak je dam na server, jak nastavim freezetime, jak vypnu heslo na serveru a milion dalsich. Pamatujte, ze takovehle dotazy opravdu nepatri do kategorie technicke podpory. Kdybyste si napr. kupovali webhosting, tezko Vas nekdo bude ucit psat html. Koupite si pocitac, tezko Vas nekdo bude ucit pracovat na nem. To je proste bezna obsluha toho, co sis zakoupil a predpoklada se ze ji zvladas, pokud sis to zakoupil. My na icq opravdu resime predevsim problemy technickeho razu a ne problemy toho, ze nekdo proste neumi nic a je mu zhnilo si neco najit sam. My taky polovinu veci nevime nebo si nepamatujeme, a pak to akurat googlujeme za Vas.
My pomuzeme i se zaklady, ale co je moc, to je uz proste moc. Od toho je tu potom toto forum, aby pomohlo se vsim moznym a pokud se nekomu nelibi, ze na foru dostane odpoved az za x hodin, pak neni nic jednodussiho nez zapojit vlastni sily a otevrit si google.
// a taktez chci pripomenout, ze ja specialne nemam naladu na icq na 3 hodiny povidani a otazek typu co to je ftp, jak se tam pripojim, kde stahnu pluginy, jak je dam na server, jak nastavim freezetime, jak vypnu heslo na serveru a milion dalsich. Pamatujte, ze takovehle dotazy opravdu nepatri do kategorie technicke podpory. Kdybyste si napr. kupovali webhosting, tezko Vas nekdo bude ucit psat html. Koupite si pocitac, tezko Vas nekdo bude ucit pracovat na nem. To je proste bezna obsluha toho, co sis zakoupil a predpoklada se ze ji zvladas, pokud sis to zakoupil. My na icq opravdu resime predevsim problemy technickeho razu a ne problemy toho, ze nekdo proste neumi nic a je mu zhnilo si neco najit sam. My taky polovinu veci nevime nebo si nepamatujeme, a pak to akurat googlujeme za Vas.
My pomuzeme i se zaklady, ale co je moc, to je uz proste moc. Od toho je tu potom toto forum, aby pomohlo se vsim moznym a pokud se nekomu nelibi, ze na foru dostane odpoved az za x hodin, pak neni nic jednodussiho nez zapojit vlastni sily a otevrit si google.
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
nic než souhlas... Už jsem to psal (nejenom) já v jiných tématech. Zde na fóru v intervalu uzavřeném v době 16-21 hodin se odpověď dostaví nejpozději do 1 hodiny, pokud nemám na práci něco mimo domov. Pokud vás to utěší, mě to taky nikdo moc nevysvětloval, našel jsem si návody, zkoušel jsem... Kdo si projde jedny z prvních příspěvků tohoto fóra uvidí, že jsem spoustu věci taky nevěděl, až mě někdo opravil a řekl:ne, je ta takto. To chápu, ale základy se opravdu naučíte nejlépe zkoušením. Dnes není problém nainstalovat amxko k sobě do CS a tam pohodlně zkoušet... Kdyby vám to někdo nastavil kompletně celé a nevěděli jste co který plugin dělá, tak jak by jste si pak něco opravili? Nijak, zase by jste psali jinému člověku. Proto nezoufejte když něco nepůjde, zkoušejte to dále a až potom sem napište a hlavně popište toho co nejvíc (jak to nejde, co to vypisuje, co by to mělo dělat...), jinak se nikam nepohneme a budeme jako v parlamentu "co kdyby" a "možná". Já jsem se dostal k prvnímu serveru před necelým rokem. Buch, nastav to a to... Popral jsem se s tím a teď se snažím pomáhat vám tady na tomto fóru, já jsem si vše googlil, překládal a tak
Buďte rádi co tu máte a že to tu žije 
//Mysteria: Nechci dávat zbytečněj příspěvek, ale Mysteria souhlasí

//Mysteria: Nechci dávat zbytečněj příspěvek, ale Mysteria souhlasí

„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain