NějAK MI BLBNE SERVER

Technická podpora k herním serverům Counter-Strike 1.6
Qefik
Kontaktovat uživatele:

Re: NějAK MI BLBNE SERVER

#11 Příspěvekod Qefik » 31 říj 2012, 20:25

Nikoliv, ty platíš pouze za pronájem serveru se základní instalací, případně ještě s AMXBANS a PSYCHOSTATS :) Pokud si tam něco upravíš tak,že server nebude fungovat jak má, je to tvoje chyba.
2.1.8 V případě že HS nefunguje dle specifikací (nefunkčnost serveru, vysoký ping, ztrátovost dat přenášených mezi klientem a serverem) a chyba je prokazatelně na naší straně, má zákazník právo na vrácení peněz (za účtovací období jednoho měsíce v kterém se chyba vyskytla). Tento nárok zaniká v případě, že došlo k náhradě ve formě prodloužení pronájmu o nejméně dvojnásobek doby špatné funkčnosti / nefunkčnosti HS.
2.1.9 Nárok na náhradu škody dle bodu 2.1.8 zaniká v případě, že byla disfunkčnost / špatná funkčnost zapříčiněna nestandardním nastavením HS, za takovéto nastavení se považuje vše co se liší od základní instalace.

Pokud neposkytneš plugins.ini ani debug ze startu serveru, nemáme dále co řešit, budu to brát jako že odmítáš pomoc a nespolupracuješ. Laskavě si uvědom, že já přístupy k tvému serveru nemám a bez tvého souhlasu a povolení FTP účtu se na server ani nedostanu.
Vařit pivo pouze z vody neumím.
Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.
Mark Twain

Zpět na „Counter-Strike 1.6“