keby ze sem dam sma zo zakladneho
a ty by si mi to spravil? zmazal to co nechem? a nehal len ten weapon menu??
a zmazal by si mi respawn ? prosim prosim
Kompilacia
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kompilacia
pokusím se, ale napiš přesně co chceš smazat.
„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain
-
proste chem aby tam bol len weapon menu a respawn sa zmazal odtial
-
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl sem ti to udělat, ale po najetí na to tvoje untiles-crew.eu se mi naježily i vlasy...
Vražedně dobrý portál ? Přitom tři registrovaní uživatelé z toho dvakrát jsi ty, design z free themes, newsky jak by, smetl servery na hostingu, špatná diakritika sotva něco přečtu, design splácaný alepson ze čtyř jiných , nebobrazující se banner , nenaaltováno prosště klasický "NS portál" , bejt tebou než vůbec začnu kupovat server tak si pohraj s webem nebo alespon dej prič ten hloupej slogan "Vražedně dobrý portál" dělá se mi z toho zle docela ironie že ?
Vražedně dobrý portál ? Přitom tři registrovaní uživatelé z toho dvakrát jsi ty, design z free themes, newsky jak by, smetl servery na hostingu, špatná diakritika sotva něco přečtu, design splácaný alepson ze čtyř jiných , nebobrazující se banner , nenaaltováno prosště klasický "NS portál" , bejt tebou než vůbec začnu kupovat server tak si pohraj s webem nebo alespon dej prič ten hloupej slogan "Vražedně dobrý portál" dělá se mi z toho zle docela ironie že ?

-
web sa este robi bude vyzerat uplne ikan 
Prosim ta urob mi to

Prosim ta urob mi to