Fakaheda SERVER CWTG

Technická podpora k herním serverům Counter-Strike 1.6
mirsej01

Fakaheda SERVER CWTG

#1 Příspěvekod mirsej01 » 28 lis 2010, 20:32

Cawte seci kupil som si server od fakahedy 1000 fps 12 slot co chcem pouzivat ako na CWTG a to je ta otaska ako ho nastavit aby som mohol restart live rr warmup a tak dalej proste ako napr na pz,us hladam po nete skoro 2 dni ale radsej napisem sem poprosil by som kompletny navod alebo aspon daco naznacenie ako si spravim s mojho servu cwtg este som do serveru nezasahoval lebo sa neviznam dakujme za pomoc vopred ;)

Qefik
Kontaktovat uživatele:

Re: Fakaheda SERVER CWTG

#2 Příspěvekod Qefik » 28 lis 2010, 20:43

Záleží jestli chceš přesně jako na PZ, nebo ti stačí jednodušší (není tam kickmenu a ani že server můžu ovládat až po 60 sekundach). Trošku to specifikuj a já ti potom poradím plugin. Jestli chceš, tak mi můžeš napsat a já ti ukážu pluginy na CW u sebe na serveru.
Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.
Mark Twain

mirsej01

#3 Příspěvekod mirsej01 » 28 lis 2010, 21:18

noo ja by som chcel taky ako maju oni a este nieco nemohol by som nastavit dako lepsie ako raty a tak dalej alebo je to nastavene ako to mabyt ako som ho kupil na cw tg ? ................teras som si tam dal ugcmd.amxx ale newem ako h ospustit dal som do ftp amx plugin a tam som to pretiahol ale chybu som asi spravil ze som setki ostatne pluginy vimazal diki za pomoc ak znas a na tvojom serveri som us bol co tam snezilo mas to dobre nastavene diki ;)

Qefik
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod Qefik » 28 lis 2010, 22:37

no, pošli mi PM FTP od tvého serveru a já ti to tam nastavím tak, jak by měl být nastaven pro ligové zápasy :)
Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.
Mark Twain

Zpět na „Counter-Strike 1.6“