IP:93.91.240.122:37016
Zdravím děcka to jsem zas já el španěl.
Mám dotaz jdou upravit na serveru hitboxy? nějakým příkazem....
Na spoustě serverech jdou HS krásně jen u mě musíš mířit na krk abys dal HS,zdá se mi to nemastné neslané spoustu lidí mě píše že máme špatně nastavené hitboxy dík za radu!!!
španěl
Hitboxy?
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hitboxy?
Pohádky o hitboxech jsou vždy veselé, jediná možnost jak na nich cokoliv měnit, je nahrát plugin na only HS, ale ten pouze udává, které hitboxy budou ignorovány a které ne. Vše je v nastavení serveru, jak moc tam máš pluginů a jak dobrou konektivitu má daný uživatel. Také to může být způsobeno nevhodným PC či jinými modely.
„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain
- spanel
Pohádky o hitboxech jsou vždy veselé!!!
Ano to možná jsou veselé ale pokud srovnáš server od fakahedy respektive mnou nastavený a jiný server tak u mě zamíříš na hlavu a prostě ji z metru nedáš vylučuju konektivitu mám 60mb/s net a pc taky ujde rate je nastavené dobře a vše kolem toho taky!!! Říká mě to například když to přeženu a 50hráčů ze 100
že mám špatně nastavené hitboxy čehož jsem svědkem sám!!! "Pluginy" mám jen ty nejnutnější hodně jsem jich odstranil takže to taky vylučuju!!!
Njn co ale pak stím....."asi změna hostu"
Celý support je velice "!!!!"ochotný"!!!!" (tím samozřejmě nemyslím forum) odepíší ti na mail až za 3dny!!!
Ale pokud pošleš platbu a chceš nahodit new server např. a oscanuješ doklad z banky nebo screen z E-Bankingu tak ti během půl hodiny píšou,k tomu dodám že je to spíše k pláči!!!
Ano ve směs chápu že toho mají moc!!!
Začínám být mírně rozčilený
Ano to možná jsou veselé ale pokud srovnáš server od fakahedy respektive mnou nastavený a jiný server tak u mě zamíříš na hlavu a prostě ji z metru nedáš vylučuju konektivitu mám 60mb/s net a pc taky ujde rate je nastavené dobře a vše kolem toho taky!!! Říká mě to například když to přeženu a 50hráčů ze 100
že mám špatně nastavené hitboxy čehož jsem svědkem sám!!! "Pluginy" mám jen ty nejnutnější hodně jsem jich odstranil takže to taky vylučuju!!!
Njn co ale pak stím....."asi změna hostu"
Celý support je velice "!!!!"ochotný"!!!!" (tím samozřejmě nemyslím forum) odepíší ti na mail až za 3dny!!!
Ale pokud pošleš platbu a chceš nahodit new server např. a oscanuješ doklad z banky nebo screen z E-Bankingu tak ti během půl hodiny píšou,k tomu dodám že je to spíše k pláči!!!
Ano ve směs chápu že toho mají moc!!!

Začínám být mírně rozčilený

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Ale chápeš to, že hitboxi nejdou nijak nastavit? ty jsou prostě dané samotným enginem tedy hrou. Já osobbně mám taky na Source problém a je to pluginama. Pokud nainstaluju úplně čistý server, tak to krásně sedí (jde si zapnout takové ty obdélníčky, takže vidíš že to je na místě). Ale už s přidáním Sourcemodu (obdoba AMX Mod X u Source) jsou o něco vedle. A každý přidaný plugin to zhoršuje.
To je prostě fakt.
To je prostě fakt.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
support a věci ohledně plateb jsou dvě rozdílně věci. Platbeby přijde pár za den, support spamují uživatelé denně.
To že ti to říká, 50/100 nic neznamená, protože 99% lidí ani neví jak to funguje a že se nijak nastavit nedají. Platí zde nepřímá úměra: čím méně pluginů, tím lepší "hitboxy". Proto všechny servery na různých mezinárodních turnajích jedou bez amxx a podobných pluginů.
Konektivita 60MB/s ale kam? Je reálná? Na tom to všechno také závisí, dál na choke a loss v net_graphu a na připojení co má protihráč.
Garantuju ti, že změna hostingu nic nevyřeší, pluginy tam budeš mít tak nebo tak.
Jen tak pro zajímavost, tvůj seznam spuštěných pluginů?
To že ti to říká, 50/100 nic neznamená, protože 99% lidí ani neví jak to funguje a že se nijak nastavit nedají. Platí zde nepřímá úměra: čím méně pluginů, tím lepší "hitboxy". Proto všechny servery na různých mezinárodních turnajích jedou bez amxx a podobných pluginů.
Konektivita 60MB/s ale kam? Je reálná? Na tom to všechno také závisí, dál na choke a loss v net_graphu a na připojení co má protihráč.
Garantuju ti, že změna hostingu nic nevyřeší, pluginy tam budeš mít tak nebo tak.
Jen tak pro zajímavost, tvůj seznam spuštěných pluginů?
„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain