IP:93.91.240.112:27239
Ahoj, je mi to blbé, ale koupili jsme server Cs1.6, nikdy sem v tom nepracoval, takže jestli by jste mohli pomoc.Většinu se pokusím najít.(Pokud znáte návody pro začátečníky pošlete nějaký odkaz)
1.Jak nastavím na mod Furien jak to píše nahoře tu zprávu "Server je hostovaný na www.fakaheda.eu" jak to změním na své?
2.Koukal jsem na VIP plugin od DyNNO ale nevím jak se davají pluginy, jelikož v cstrike/addons nemám confing.Takže jak se dávají pluginy.
3.Jestli na Dvojskok musí být plugin nebo se někde nastavuje popř.kde
4.Jak nastavím aby Anti-Furieni když zabijou Furieny tak aby se přeměnily na Furieny?A naopak když nezabijou tak budou 3 kola a pak se to teprve přehodí automaticky.
5.Potom jak nastavím aby za zabití dostali např.15$ a nebyla tam banka nebo podobné ale aby to zůstavalo na účtu i po odhlášení.
6.Jak dám hudbu po výhrání?
7.Jak nastavím Skiny?+Mapy?
Opravdu se omlouvám, ale nidky sem s tím nedělal, a opravdu si cením vaší snahy, velice Děkuju.
Mám mod automaticky od Fakahedy(Furien)
Začínám
- Gribly
- Kontaktovat uživatele:
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: Začínám
Myslím, že jako začátečník by bylo lepší dát "normální" mód public a tam se naučit základy správy serveru a až pochopíš jak se co dělá, tak bych se teprve pouštěl do dalších modifikací hry.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Re: Začínám
Pročti si pravidla a návody, je tam pár tipů pro začátečníky 

„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain