Black List
-
Black List
Prosim adminov o vhodny trest pre tento server 93.91.240.122:27482 Tsunami|Fun zaspamovali mi stranku tak som musel urobit novu stranku.Chcu mi dat bezdovodny ban... mal som uz u vas obejdnany server a paci sa mi vas hosting ale ty ludia z tsunami vsetko pokazia... robia sa frajery prosim vas urobte s tym nieco
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: Black List
Tohle si musíš vyřešit s majitelem, pokud neporušují žádný pravidlo Fakaheda.eu, tak s tím nemůžou nic dělat, je to jejich server, takže si můžou banovat koho chtějí a další věci...
Jakou stranku ti zaspamovali? Webovou?
Jinak server si klidně objednej, ni tvůj server nijak neovlivní - maximálně ti ho hacknou
Jakou stranku ti zaspamovali? Webovou?
Jinak server si klidně objednej, ni tvůj server nijak neovlivní - maximálně ti ho hacknou

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
ano webovu stranku...
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Jenže to je tvůj problém máš si ji zabezpečit a případně jim můžeš dát ban na IP a už se k tobě nedostanou... 

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

-
ale nepochopil si ma nechaj tak no... asi si uz viac krat u vas server neurobim
-
vidno ze tu su nechapavy admini nie ako niekedy inokedy
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Tak za prvé, já nejsem admin a nestarám se o chod portálu jsem tady "jenom" support a dělám to co dělat mám, tudíš radím - jestli si majitelé budou myslet, že s tím něco jde udělat, tak to jistě udělají. ale jak říkám nemají právo zasahovat do serverů či činnosti majitelů serverů pokdu neporušují pravidla Fakaheda.eu.
A to že ti zaspamovali stránku určitě pravidla neporušuje
A to že ti zaspamovali stránku určitě pravidla neporušuje

- MiniMe
- Site Admin
- Věk: 38
- Kontaktovat uživatele:
Asi tak, Mysteria to vystihl spravne.
Toto by se dalo prirovnat k tomu, ze ti nekdo casto vola na mobil a ty bys volal na O2, at toho zakaznika potrestaji, ze ti porad vola a ty si to neprejes. Proste pokud nijak neporusuje jejich smluvni podminky a zakon, tak s tim nic nenadelaji...
Toto by se dalo prirovnat k tomu, ze ti nekdo casto vola na mobil a ty bys volal na O2, at toho zakaznika potrestaji, ze ti porad vola a ty si to neprejes. Proste pokud nijak neporusuje jejich smluvni podminky a zakon, tak s tim nic nenadelaji...
FakaHeda admin
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.