[b]Server: IP:PORT 27910
MAM jednu mensi nesrovnalost ve tvoreni reklam,vytvoril jsem na serveru reklamu,vse funguje vyborny navod...chtel sem se zeptat jak postupovat v pripade ze chci na server vic druhu reklam,kdyz opakuji stejny postup podle navodu,server se nerozbehne ani nemuzu druhou reklamu umistit,prosim o presny navod co delat v jake slozce,diky moc
DROBNOST VE TVORENI REKLAM
-
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Re: DROBNOST VE TVORENI REKLAM
konkrétně co myslíš? Jaký návod, jaké reklamy?
„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain
-
http://www.fakaheda.eu/view.php?cisloclanku=2008010007
TOTO UZ MAM HOTVE,MOJE OTAZKA ZNI,,,jak udelam druhou reklamu jinou aby se mi rozbehl server.,.,pokud opakuju presne postup server se nechce rozbehnout
TOTO UZ MAM HOTVE,MOJE OTAZKA ZNI,,,jak udelam druhou reklamu jinou aby se mi rozbehl server.,.,pokud opakuju presne postup server se nechce rozbehnout
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
V této složce by se měl nacházet soubor precache_list.cfg, který budeme nyní editovat. Jednoduše na nový řádek přidáme cestu ke každému modelu (relativní vzhledem k adresáři cstrike), který chceme jako reklamu používat. V našem případě je to: models/reklama/wall.mdl
Soubor uložíme a změníme mapu, popřípadě restartujeme server.
Další tam přidáš tak, že uděláš zase model s texturou jako chceš akorát název souboru změníš

„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain
-
aaaahhhhh,ze jsem takovej vojta..ja sem opakoval celejh postup a jak sem udelal druhou slozku tak to neslo..takze staci udelat v editiru reklamu misto wall.mdl tam napsat aha takle.mdl a je to pak napisu tu cestu na novy radek zase..snad je mi to jasny dik,zatim