Zacinam mit dojem ze na 1.6ce uz nefunguje nic
- izyy
- Věk: 10
- Kontaktovat uživatele:
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zacinam mit dojem ze na 1.6ce uz nefunguje nic
Jak jsem ti několikrát říkal, dej si to na IP nebo na steam
Zálěží, jak máš nastavené dproto (jak generuje ID pro hráče). Vše najdeš v rootu serveru v souboru dproto.cfg.

„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain
-
To jsem taky udelal =D ale stejne potrebuju aby to slo i na to NS ID, protoze mam dalsi pluginy ktere nastavuji nektere veci na ID a pokud to na serveru nefunguje tak je mi zbytecne ho dale provozovat, zadny dproto.cfg jsem nenasel a root server je co? Myslis spravce souboru? Tam jsem to prave nenasel pokud myslis toto
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Root je kořenová složka, tedy ta, do které se dostaneš při napojení na FTP a z ní se nelze dostat o úroveň výše.
Mark Twain
Mark Twain
-
V navodu na FTP je psane ze se da pripojit pres CP ve spravci souboru, bud jsem vazne vemeno a nebo tady neco nefunguje jak ma protoze tam absolutne nevidim nikde moznost se na FTP pripojit
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Achjo, tak tedy polopatě:
Správce souborů funguje přes FTP a slouží jako alternativa k plnohodnotnému FTP klientovi, například pokud se chceš podívat na configy nebo jen něco přepsat.
Doporučuje se používat FTP klienta, například Total Commander, přes který se lépe nahrávají soubory a procházení složek je pohodlnější.
Správce souborů vidíš přímo v CP, údaje jak se připojit na FTP tvého serveru ti přišly mailem při jeho vytvoření (včetně instrukcí), vypadá například takto
Pokud tyto údaje ztratíš, stačí v CP v menu kliknout na FTP účty a tam se ti tyto informace (krom hesla) zobrazí.
Další návod jak se připojit na FTP je zde http://www.fakaheda.eu/ftp-navod
Správce souborů funguje přes FTP a slouží jako alternativa k plnohodnotnému FTP klientovi, například pokud se chceš podívat na configy nebo jen něco přepsat.
Doporučuje se používat FTP klienta, například Total Commander, přes který se lépe nahrávají soubory a procházení složek je pohodlnější.
Správce souborů vidíš přímo v CP, údaje jak se připojit na FTP tvého serveru ti přišly mailem při jeho vytvoření (včetně instrukcí), vypadá například takto
Kód: Vybrat vše
Informace pro připojení na FTP:
--------------------------------------------------------------------------------
Hostitel: 217.11.249.92
Uživatel: 27777
FTP heslo: tvojeultratajneheslicko123
Návod na připojení k FTP naleznete na našem fóru. http://forum.fakaheda.eu/viewtopic.php?f=14&t=4398
*Tento email si prosím pečlivě uschovejte nebo vytiskněte*
Děkujeme, že využíváte naše služby.
Příjemný zbytek dne přeje FakaHeda
Pokud tyto údaje ztratíš, stačí v CP v menu kliknout na FTP účty a tam se ti tyto informace (krom hesla) zobrazí.
Další návod jak se připojit na FTP je zde http://www.fakaheda.eu/ftp-navod
Mark Twain
Mark Twain
-
=D no dobra to bych mel ale jak mi vysvetlis absenci toho dproto.cfg, ten si musim vytvorit sam nbc? To ale je blbost ze protoze by se nemeli od pocatku kam zapisovat veci o kterych jsi hovoril =D.
Oprava Uz jsem to nasel je to v jine slozce nez jsem hledal =D
Oprava Uz jsem to nasel je to v jine slozce nez jsem hledal =D