Zdravím, potřeboval bych poradit z pár problémy, na které jsem bohužel nenašel odpověď nikde.
Předem říkám že mám verzi ZP 4.3!!!
1) Na serveru mají někteří hráči drobné lagy a to kvůli tomu, že se mi tam ne-despawnuji mrtvoly zombie a lidí. Hledal jsem to v configech snad všude ale nenašel jsem. Takže potřebuju vědět kde nastavit mizení mrtvol. Dole posílám přílohu jak to pak na serveru vypadá...VYŘEŠENO
2) Mám na serveru plugin "zp_siren.amxx" zkompilovaný a v konzoli po zapsání "amxx plugins" funguje. Jenže mi to sirénu na začátku kola nepřehrává

3) Mám plugin soldier_uqz.amxx na serveru (jinak známý jako Terminátor). No, problém je v tom, že když ho má nějaký hráč nasobě (koupený) a je poslední člověk, je nesrmtelný a zombie mu neberou armor ani HP. Tak samo když je Nemesis mod, hráč je nesmrtelný i proti nemesisovy když ho má. Dá se to nějak nastavit v .sma souboru? Ten přikládám taky dolů. VYŘEŠENO
4) Nakonec hledám ještě plugin, který ukazuje nahoře na obrazovce status hry Zombies (počet) VS Humans (počet). Na tuto verzi. VYŘEŠENO
Soubory:
Spoiler: zobrazit
Sirena> Lagy>
Budu rád když se ozve někdo kdo tomu rozumí a ví, tohle už řeším dlouho