Problém so serverom

Technická podpora k herním serverům Counter-Strike 1.6
QuikSilver

Problém so serverom

#1 Příspěvekod QuikSilver » 07 dub 2011, 17:29

Server: 217.11.249.92:27490

Ahojte...

Mám problém so serverom a to taký že naň nejde pripojiť pri niektorých mapách: awp_india , fy_iceworld a niektoré dalšie. Ale problém je v tom že nejde pripojiť na server tak že píše Reliable chanel overflowed . A stalo sa mi už aj že mne nešlo pripojiť ale ostatným áno. A taktiež som teraz na inom PC skúšal cez non-steam verziu hry spustiť a tu nejde už vôbec priojiť na server na žiadej mape ničom pritom tam hrajú aj mojí kamaráti steam aj nonsteam. Mám pomerne veľké nervy lebo už začína tu hrať dosť hráčov a mne sa stane toto a nikto mi s tým nevie pomôcť tak prosím Vás =) Pomôžte ak viete :roll:

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém so serverom

#2 Příspěvekod Mysteria » 07 dub 2011, 17:41

Jeden z prvních odkazů z Googlu vede na oficiální Steam fórum, tuhle hlášku může způsobovat jedna z těchto věcí:

If you are getting Reliable Channel Overflow messages this suggests one of the following issues:

• Your internet connection or the server's internet connection is having problems.
  • You have some P2P or similar program running on your system, sending email will also cause this.
  • There are other computers on your local network using your internet connection.
  • The server you are on has its network connection overloaded (too many players or it's sending email or something).
  • You are running on a wireless connection.
  • You have a Virus or Trojan or Internet Worm infection that is generating traffic.
  • You are connected to the internet using an analog (56K) modem.
  • You have your rate or cl_updaterate or cl_cmdrate settings too fast for your internet connection.

QuikSilver

#3 Příspěvekod QuikSilver » 07 dub 2011, 18:28

Lenže ono to nepíše len mne ale aj ostatným ale pár hráčov sa tam napojí aj tak ale väčšina sa mi len sťažuje
Kamarát mi povedal že to je hostingom

Qefik
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod Qefik » 07 dub 2011, 18:53

hostingem by to být nemělo, jinde jsem toto nezaznamenal. Nemáš tam nějaký plugin, který by to mohl dělat? dělá to od začátku?
Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.
Mark Twain

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvekod Mysteria » 07 dub 2011, 19:24

Skus se připojit na jiný CS 1.6 server od Fakahedy, aby jsi zjistil, jestli ti to dělá i tam (pokud ne, tak máš chybu v nějakém pluginu). http://www.fakaheda.eu/tabulka.php

Austin
Site Admin
Věk: 38
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvekod Austin » 10 dub 2011, 11:27

Napis jeste jake mas raty u sebe.
A vypis pluginy, ktere tam mas.
Serverem samotnym to zcela jiste neni, je to urcite spatnym nastavenim, nebo nejakym pluginem.

Ted se divam, ze v tech pluginech mas maximalni neporadek.
Do plugins.ini se zasadne nedava cokoliv jineho nez s priponou .amxx, .sma soubory se tam nedavaji.
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem

QuikSilver

#7 Příspěvekod QuikSilver » 11 dub 2011, 18:50

Takže už som reinštaloval celý server a pekne krôčik po krôčiku som všetko nahádzal a všetko funguje na 100% a som rád ide to už žiadny reliable ! =D

Zrejme to bolo niečo s pluginom... pretože sa to začalo keď som nahadzoval posledné 2 pluginy na server, bola to zrejme moja chyba ale mal som celkom nervy tak som to sem hodil a ĎAKUJEM VÁM ZA POMOC ;) =)

Edit by Mysteria: L0CK

Zpět na „Counter-Strike 1.6“