Psychostats blbne?

Dotazy k psychostats statistikám
Message
Autor
Uživatelský avatar
svito
Příspěvky: 69
Registrován: 24 čer 2010, 01:18
Reputation: 0
Bydliště: Martin okolie
Kontaktovat uživatele:

Re: Psychostats blbne?

#11 Příspěvekod svito » 16 črc 2010, 12:11

No takže blbne to aj na psychostats od fakahedy :(.

http://stats.fakaheda.eu/27280/

Teraz neviem či je to problém psychostats, ktorý si nerozumiem s novým CSS.
Alebo mám ja niečo zle nastavené, aj keď som nič zas nemenil....
Obrázek[/url]

Uživatelský avatar
Austin
Site Admin
Příspěvky: 1245
Věk: 33
Registrován: 07 pro 2009, 23:58
Reputation: 4
Kontaktovat uživatele:

Re: Psychostats blbne?

#12 Příspěvekod Austin » 16 črc 2010, 13:18

no to se asi bude chtit podivat primo do logu, co to tam zapisuje. Nejdriv se k tomu ale dostanu pondeli, bohuzel.
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem

Uživatelský avatar
svito
Příspěvky: 69
Registrován: 24 čer 2010, 01:18
Reputation: 0
Bydliště: Martin okolie
Kontaktovat uživatele:

Re: Psychostats blbne?

#13 Příspěvekod svito » 16 črc 2010, 13:53

No skús ak môžeš, ja sa na to tiež ešte pozriem.
Obrázek[/url]

Uživatelský avatar
svito
Příspěvky: 69
Registrován: 24 čer 2010, 01:18
Reputation: 0
Bydliště: Martin okolie
Kontaktovat uživatele:

Re: Psychostats blbne?

#14 Příspěvekod svito » 22 črc 2010, 10:30

Tak čo zistil niekto niečo? Ja teda ani nič :(
Obrázek[/url]


Zpět na „PsychoStats“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host