Psychostats blbne?

Dotazy k psychostats statistikám
Message
Autor
Uživatelský avatar
svito
Příspěvky: 69
Registrován: 24 čer 2010, 01:18
Reputation: 0
Bydliště: Martin okolie
Kontaktovat uživatele:

Psychostats blbne?

#1 Příspěvekod svito » 13 črc 2010, 23:08

Neviem či to len mne blbne, alebo po tom update začal blbnúť psychostats. Počíta to nejak divoko.... či už čas alebo zabitia, úmrtia.
Obrázek[/url]

Uživatelský avatar
MiniMe
Site Admin
Příspěvky: 2188
Věk: 32
Registrován: 08 pro 2009, 19:31
Reputation: 11
Kontaktovat uživatele:

Re: Psychostats blbne?

#2 Příspěvekod MiniMe » 14 črc 2010, 08:30

Špatné fórum - přesouvám. Chybí identifikace oněch psychostats. Dodržujte prosím pravidla!

Pokud chcete o něčem polemizovat, pište si na ICQ a nespamujte na fóru. Pokud chcete pomoc/něco řešit, je třeba uvést o jaký server jde (tady se hodí odkaz na psychostats).
FakaHeda admin
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.

Uživatelský avatar
svito
Příspěvky: 69
Registrován: 24 čer 2010, 01:18
Reputation: 0
Bydliště: Martin okolie
Kontaktovat uživatele:

Re: Psychostats blbne?

#3 Příspěvekod svito » 14 črc 2010, 09:02

To nemôžem napísať, lebo to mám svoje. Som len chcel vedieť či aj ostatným blbne.
Žiadne polemizovanie :)

A zároveň sa to týka CSS, lebo ten tam mám nastavený.
Obrázek[/url]

Uživatelský avatar
Qefik
Příspěvky: 5714
Registrován: 26 pro 2009, 11:26
Reputation: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Psychostats blbne?

#4 Příspěvekod Qefik » 14 črc 2010, 11:29

Tak pokud se to netýká fakaheda psyhostats, tak pro příště bych doporučil off topic :)
Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.
Mark Twain

Uživatelský avatar
svito
Příspěvky: 69
Registrován: 24 čer 2010, 01:18
Reputation: 0
Bydliště: Martin okolie
Kontaktovat uživatele:

Re: Psychostats blbne?

#5 Příspěvekod svito » 14 črc 2010, 11:42

No svojim spôsobom týka, ja si ho schválne asi nechám zriadiť. Lebo vidím, že odpovede sa nedočkám. Či to ostatným funguje správne.

Čo som pozeral tak tie čo sú od fakaheda, tak všetky čo som mal otvorené nepočítajú vôbec. Lebo to nemá kto prestaviť.

p.s.: inak ja neriešim to, že potrebujem pomôcť ho opraviť atď. ale to, že som chcel vedieť či to ostatným funguje správne a preto som to napísal tam kde som napísal. Lebo to môže byť problém hry nie PS.

Ak tu máte písať rôzne poučovania tak mi to zmažte, lebo na to nie som zvedavý.
Obrázek[/url]

Uživatelský avatar
max_007
Příspěvky: 510
Věk: 31
Registrován: 03 led 2010, 21:19
Reputation: 0

Re: Psychostats blbne?

#6 Příspěvekod max_007 » 14 črc 2010, 21:05

http://stats.fakaheda.eu/27577/
nevidim nic cudne, len nepripocitava percenta hitboxou (tj napr. head 20%, left arm 17% atd)

Uživatelský avatar
svito
Příspěvky: 69
Registrován: 24 čer 2010, 01:18
Reputation: 0
Bydliště: Martin okolie
Kontaktovat uživatele:

Re: Psychostats blbne?

#7 Příspěvekod svito » 15 črc 2010, 09:18

Ani toto nie je čudné:
2010-07-12 @ 11:33 - 12:00 de_dust2 00:27:27 122 55

Ak teda ten server nie je DM.
A to že ti tam nepripočítava hitboxi je len tým, že nemáš nastavené toto mp_logdetail 3. Potom zapisuje do logu aj poškodenia.

Ja som si dal spraviť aj od fakahedy psychostats a ten mi pre istotu nič nezaznamenal :). Lebo bol zle nastavený log už od spustenia /hlserver12/27280/cstrike/orangebox/logs a má to byť /hlserver12/27280/orangebox/cstrike/logs/ .
Takže môžem zas čakať deň kým to spočíta :(.

p.s.: ak by sa dalo moli by ste mi tie štatistiky spustiť aj teraz nech sa môžem pohnúť ďalej :) http://stats.fakaheda.eu/27280/
Obrázek[/url]

Uživatelský avatar
Austin
Site Admin
Příspěvky: 1244
Věk: 33
Registrován: 07 pro 2009, 23:58
Reputation: 4
Kontaktovat uživatele:

Re: Psychostats blbne?

#8 Příspěvekod Austin » 15 črc 2010, 11:16

sem debil, diky za upozorneni :) opravil jsem to...
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem

Uživatelský avatar
Austin
Site Admin
Příspěvky: 1244
Věk: 33
Registrován: 07 pro 2009, 23:58
Reputation: 4
Kontaktovat uživatele:

Re: Psychostats blbne?

#9 Příspěvekod Austin » 15 črc 2010, 11:19

Jinak je potreba jeste nastavit mani_external_stats_logging 1, tohle je proto aby to spravne zobrazovalo hitboxy..
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem

Uživatelský avatar
svito
Příspěvky: 69
Registrován: 24 čer 2010, 01:18
Reputation: 0
Bydliště: Martin okolie
Kontaktovat uživatele:

Re: Psychostats blbne?

#10 Příspěvekod svito » 15 črc 2010, 12:35

Austin píše:sem debil, diky za upozorneni :) opravil jsem to...


No si len človek stáva sa :).

No tak už viem ako to počíta ono spočítava skóre zo všetkých máp do jednej a ani sa nezobrazujú všetky mapy v session.
Skúšal som nahodiť aj nový psychostats a nič. Som už s toho debil :).
http://psycho.cssturiec.sk/player.php?id=8

Som zvedavý ako to spočíta psychostats na fakahede :)
Obrázek[/url]


Zpět na „PsychoStats“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti