PsychoStats - 27172 - reinstalace

Dotazy k psychostats statistikám
Message
Autor
Uživatelský avatar
Mysteria
Příspěvky: 9122
Registrován: 26 pro 2009, 15:40
Reputation: 6
Bydliště: Česká republika
Kontaktovat uživatele:

PsychoStats - 27172 - reinstalace

#1 Příspěvekod Mysteria » 03 kvě 2010, 18:22

Mám takový problém, asi před týdnem jsem si nechal zařídit PsychoStats, jen tak na zkoušku. Všechno jelo.
Bohužel jsem pak musel reinstalovat server (kompletně) a teďka mi už nejednou - bohužel až pozdě jsem si všiml, že se na serveru asi vygenerovali nějaké soubory s tím související a já jsem si je tedy nezálohoval :( Zkoušel jsem ty soubory zkopírovat z jiných serverů, kde jsou nainstalované, ale bohužel nezdařilo se :(

Šlo by to znovu doinstalovat, aby byly zase funkční?
Jedná se mi zejména o ty soubory na serveru - ty logy v PsychoStats mám snad dobře (můžete taky zkontrolovat) :)

Díky.

Port: 27172

Uživatelský avatar
MiniMe
Site Admin
Příspěvky: 2188
Věk: 33
Registrován: 08 pro 2009, 19:31
Reputation: 11
Kontaktovat uživatele:

Re: PsychoStats - 27172 - reinstalace

#2 Příspěvekod MiniMe » 04 kvě 2010, 14:52

Melo by byt ok, over :)
FakaHeda admin
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.

Uživatelský avatar
Mysteria
Příspěvky: 9122
Registrován: 26 pro 2009, 15:40
Reputation: 6
Bydliště: Česká republika
Kontaktovat uživatele:

Re: PsychoStats - 27172 - reinstalace

#3 Příspěvekod Mysteria » 04 kvě 2010, 15:23

Mno díval jsem se na to ráno a byly tam nějaké informace (ve složce logs byly taky logy), teďka tam nic není (i logy v logs zmizeli) - tedka už tam jsou nové, ale PsychoStats to asi aktualizují za určitý čas, takže uvidím zítra, jestli se tam něco objeví...

Edit: Takže hlásím, že PsychoStats již fungují a logy se analyzují ;) Díky za pomoc všem :)

Uživatelský avatar
Mysteria
Příspěvky: 9122
Registrován: 26 pro 2009, 15:40
Reputation: 6
Bydliště: Česká republika
Kontaktovat uživatele:

Re: PsychoStats - 27172 - reinstalace

#4 Příspěvekod Mysteria » 05 kvě 2010, 12:09

Další dotaz:
Na serveru když napíšu rank, tak kromě ranku na serveru se mi zobrazí i toto:
PsychoStats: R-Zone|Mysteria is ranked 50 of 0, with a skill of 108.67
=> Jak to vypnout? ;)

Uživatelský avatar
Austin
Site Admin
Příspěvky: 1245
Věk: 33
Registrován: 07 pro 2009, 23:58
Reputation: 4
Kontaktovat uživatele:

Re: PsychoStats - 27172 - reinstalace

#5 Příspěvekod Austin » 21 kvě 2010, 12:28

buh vi :) ale verim ze na to prijdes :) ten psycho reader moc nastaveni nema
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem

Uživatelský avatar
MiniMe
Site Admin
Příspěvky: 2188
Věk: 33
Registrován: 08 pro 2009, 19:31
Reputation: 11
Kontaktovat uživatele:

Re: PsychoStats - 27172 - reinstalace

#6 Příspěvekod MiniMe » 21 kvě 2010, 12:37

No vypnout psycho_reader ne?
FakaHeda admin
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.

Uživatelský avatar
Austin
Site Admin
Příspěvky: 1245
Věk: 33
Registrován: 07 pro 2009, 23:58
Reputation: 4
Kontaktovat uživatele:

Re: PsychoStats - 27172 - reinstalace

#7 Příspěvekod Austin » 24 kvě 2010, 12:25

jo tak, no tak to asi jo :) ja to blbe pochopil
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem


Zpět na „PsychoStats“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host