FireWall

Dotazy ohledně připojení přes FTP
Message
Autor
fantomas2
Příspěvky: 1800
Registrován: 19 zář 2012, 17:54
Reputation: 0
Bydliště: Kanál
Kontaktovat uživatele:

FireWall

#1 Příspěvekod fantomas2 » 29 čer 2013, 07:12

Ahoj, mám novej PC a tata hodne nastavoval vo FireWallu tak mi tet nejde total commander tedy když se du pripojit na FTP tak mi to pirpojuje i se me to včera ptalo či to chcu povolit ve FireWallu jenže sem nechtene dal zrušit a tet mi už ta hláška nenaskoči takže nevím kde si mám dat povolit FTP ve firewallu neboli jenom povolit FTP čiste pro totalcommander nebo jen pro server Dík
Tvorba web stránok zdarma pro velké herné portály, ozvi se SZ.

Uživatelský avatar
Mysteria
Příspěvky: 9122
Registrován: 26 pro 2009, 15:40
Reputation: 6
Bydliště: Česká republika
Kontaktovat uživatele:

Re: FireWall

#2 Příspěvekod Mysteria » 29 čer 2013, 08:09

Start => Ovládací panely => Brána Firewall Systému Windows a tam bude podle OSka něco jako upravit nastavení / povolit aplikaci komunikaci, to už by jsi měl zvládnout.

fantomas2
Příspěvky: 1800
Registrován: 19 zář 2012, 17:54
Reputation: 0
Bydliště: Kanál
Kontaktovat uživatele:

Re: FireWall

#3 Příspěvekod fantomas2 » 29 čer 2013, 08:35

No FireWall mám na IPke když ji zadavam do vyhladavača tam sa musim prihlásit a tam je ten firewall tu bohužial neni.

Bohužel obrázek nejde uloadnut protože budu mit 3 dny zcela pomalej net.
mám tam možnosti
System a zabezbečenie (FireWall v tom není)
Siet a internet
Hardwer a zvuk
Programy
Použivatelske konta
Vzhlad Hodiny a jazyk
Zjednodušenie pristupu
Tvorba web stránok zdarma pro velké herné portály, ozvi se SZ.

Uživatelský avatar
Mysteria
Příspěvky: 9122
Registrován: 26 pro 2009, 15:40
Reputation: 6
Bydliště: Česká republika
Kontaktovat uživatele:

Re: FireWall

#4 Příspěvekod Mysteria » 29 čer 2013, 10:29

Myslíš firewall na routeru jo? V tom případě bez hlesla do administrace routeru ho nezměníš.
Tak aby jsi to nemusel hledat v ovládacích panelech (ten systémovej firewall), tak prostě napiš do vyhledání brána firewall a ono ti ji to najde.

fantomas2
Příspěvky: 1800
Registrován: 19 zář 2012, 17:54
Reputation: 0
Bydliště: Kanál
Kontaktovat uživatele:

Re: FireWall

#5 Příspěvekod fantomas2 » 02 črc 2013, 16:11

Je to ten modemovej.. kde to zmenim?
Tvorba web stránok zdarma pro velké herné portály, ozvi se SZ.

Uživatelský avatar
Mysteria
Příspěvky: 9122
Registrován: 26 pro 2009, 15:40
Reputation: 6
Bydliště: Česká republika
Kontaktovat uživatele:

Re: FireWall

#6 Příspěvekod Mysteria » 02 črc 2013, 17:34

V nastavení toho routeru / modemu. Tzn. podle toho co máš za typ a tak si budeš muset najít dokumentaci, protože tohle má každej výrobce jinak.

fantomas2
Příspěvky: 1800
Registrován: 19 zář 2012, 17:54
Reputation: 0
Bydliště: Kanál
Kontaktovat uživatele:

Re: FireWall

#7 Příspěvekod fantomas2 » 02 črc 2013, 20:59

No pokud vim tata da do vyhledavače IP popta ho to jmeno heslo a pak tam je už vše co se da nastavit... ale cez FileZilu mi to de ješte porešit upload na web
Tvorba web stránok zdarma pro velké herné portály, ozvi se SZ.

Uživatelský avatar
Mysteria
Příspěvky: 9122
Registrován: 26 pro 2009, 15:40
Reputation: 6
Bydliště: Česká republika
Kontaktovat uživatele:

Re: FireWall

#8 Příspěvekod Mysteria » 03 črc 2013, 00:31

No vždyť jo, ale třeba jakou IP adresu se dozvíš z návodu k tomu routeru. :)

fantomas2
Příspěvky: 1800
Registrován: 19 zář 2012, 17:54
Reputation: 0
Bydliště: Kanál
Kontaktovat uživatele:

Re: FireWall

#9 Příspěvekod fantomas2 » 03 črc 2013, 11:30

Vše mám na papíru ... jen čí táta nezisti či sem tam neco šteloval :D
Tvorba web stránok zdarma pro velké herné portály, ozvi se SZ.

Uživatelský avatar
Mysteria
Příspěvky: 9122
Registrován: 26 pro 2009, 15:40
Reputation: 6
Bydliště: Česká republika
Kontaktovat uživatele:

Re: FireWall

#10 Příspěvekod Mysteria » 03 črc 2013, 12:27

No tak pokud se tam podívá a pamatuje si, co tam nastavil tak asi zjistí.


Zpět na „FTP“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti