Vývoj nového webu

Dotazy ohledně Control panelu a webu obecně
Austin
Site Admin
Věk: 38
Kontaktovat uživatele:

Vývoj nového webu

#1 Příspěvekod Austin » 05 črc 2010, 20:15

Takze, pro kohokoliv kdo chce: http://new.fakaheda.eu
Prvni nejdulezitejsim sdelenim je, ze veskera hesla byly v novem systemu vymazana. Je tedy potreba nechat si zaslat na mail nove heslo. http://new.fakaheda.eu/zapomenute_heslo
Tento krok je nutny udelat pokazde, kdy nahazujeme novou verzi, jelikoz jsou pokazde znovu natahana data ze stareho webu a hesla tedy opet vymazana. Pokud se Vam tedy nepujde prihlasit, nechte si znovu zaslat nove heslo. nove verze nahazujeme nekolikrat tydne.

Pocitejte s tim, ze je vse zatim ve fazi testovani. Bezi to samozrejme paralelne i se stavajicim starym webem, takze nektere funkce muzou kolidovat (vypnuti serveru na novem webu jej sice vypne, ale stary system jej po chvili opet zapne).
Nektere rizikove veci jsem znefunkcnil zamerne, takze nekde chybi odkazy na ruzne editace, vytvoreni atd.

Co urcite funguje:
Prehled serveru (start, stop, restart), detekce hracu na serveru atd. proste query.
Zakladni nastaveni - vse by melo byt funkcni
Spousteci parametry - funguje, ale pozor, pri vygenerovani skriptu na starem webu se opet prepise starym spoustakem.
Spravce souboru - mel by byt plne funkcni
Nastenka serveru - funkncni, ale neni v ni nic k editaci
Zalohy - to stejne, nelze nahravat
Statistiky - funkcni
Doplnkove sluzby - Funguji tak jak jsou, tzn, neni mozne zatim nic vytvaret z duvodu kolize se starym systemem.
Administratori - melo by byt funkcni
Konzole - TO HLAVNI :) plne funkcni
Veskere ovladani voice serveru by melo byt funkcni.

Faktury - tisk by mel normalne fungovat, pokud nejake faktury mate vytvoreny (tzn neplatili jste jen smskou).

Co urcite nefunguje a na co radsi vubec neklikat:
Pokrocile nastaveni - muzete menit co chcete, ale nebude to mit na nic vliv
FTP ucty - zamerne znefunkcneny kvuli kolizi se starym systemem

Rozhodne nebude fungovat nic ohledne placeni, zakupovani kreditu atd, jelikoz informace by se proste pri dalsi verzi ztratily (neni mozne je prenest zpetne do stareho webu).

Jinak budu rad, pokud si web vyzkousite i z pohledu budouciho zakaznika, tedy zkusite si objednat server a celkove si poklikate i jine nez v Control panelu.
Pripadne chyby muzete hlasit do tohoto threadu. Doufam ze se vam, zatim alespon tato beta verze, bude libit :-)
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

Re: Vývoj nového webu

#2 Příspěvekod Mysteria » 05 črc 2010, 20:51

Takže jestli to správně chápu, ten systém placení, takže prostě si řekněme za 1 000Kč koupím 10 000 kreditů, který budu mít na webu. A když si objednám server, tak tam bude třeba 1000 kreditů na měsíc a už nebudu muset vlastně platit jakoby server ale jenom kliknu a odečte mi to určitý počet kreditů. Jestli to chápu správně tak si myslím, že tohle bude dobrý způsob, zvláště když budou velké balíčky kreditů výhodnější :P

Pokud jde o CP tak k tomu výhrady nemám, je přehledný, rychle se načítá, jenom mě vadí, že když "vylítnu" kurzorem z toho vyjíždějícího menu, že zase zajede - z toho mám někdy nervy :D

Jinak ohledně webu jako takového, možná ho udělat širší, takhle je to dlouhá nudle a uroluju si vždy kolečko :D Kalkulačku pro výpočet ceny rozhodně nechat, ta je na webu to nejlepší co tam je :)

Jinak rozhodně bych nechal v sekci FAQ tohle, tenhle odstavec mě vždy dostane :P
Fakaheda.eu píše:Co se sponzoringu týče...
- To, že od nás dostanete server zdarma, je šance zhruba 1 ku 200, a to si nedělám srandu. Než mě vždycky pošlete doprdele, a řeknete tvoje chyba, že nás nechceš sponzorovat, uvědomte si, že takových nabídek nám chodí denně 5 v průmeru.. To, že nepřijimáme nabídky na sponzoring u kontaktů není napsáno ze srandy.

Jo a abych nezapomněl nebylo by na škodu udělat veřejnou ukázku CP, díky který by se lidi mohli podívat jak to funguje a co všechno v tom mohou dělat - to by mohlo zabrat. A pak ještě jak je možnost zaregistrovat si CW/TG server na CS 1.6, tak by jste to samé mohli udělat i pro CSS, protože stále dost klanů ještě nemá svůj server :)

proximo
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvekod proximo » 05 črc 2010, 21:48

Možná to bude znít blbě ale změnil by sem Server List aby vypadal lépe třeba něco podobného jako mají na gametracker.com, tabulku se serverem udělat barevnou, přidat obrázek mapy aby to k sobě ladilo.
Obrázek

Scofield_CZE

#4 Příspěvekod Scofield_CZE » 28 úno 2012, 20:51

Do Control anelu bych v každém případě přidal Consoli abych nemusle příkazy psát přímo ve hře. Kalkulačku na hlavní straně rozhodně nechat.Ty kredity to je dobrá věc Já to chápu tak že si jakímkoliv způsobem koupím ná účet kredity i v případě že nemám server a potom si už jenom přímo zaplatil o bych potřeboval ( PS:já ale server mám :DD) Ano čím za vyšší cenu tak by jsme dostaly více kreditů aby bylo výhodnější si nakoupit Více. A trochu bych upravil WebFTP abych mohl editovat všechny textové dokumenty i ty co mají jinou připonu než .txt aby když třeba nejsem doma abych i jinde to mohl upravit kde není např Total Comander nebo FileZilla
Ale v podstatě bych to tak nechal jenom mi tam trochu chybí ta Console

LavorekCZ
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvekod LavorekCZ » 28 úno 2012, 20:57

Všiml sis, že to je zpráva z července 2010 ? :D Dost se toho od té doby změnilo, myslím že nemá smysl v tomto tématu pokračovat. LOCK
Pomohl ti někdo? Pak určitě bude rád, když mu zvedneš karmu!
not sure

MiniMe
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvekod MiniMe » 29 úno 2012, 09:42

To nevadí, na webu se stále pracuje a kdyby přišel zajímavý nápad, tak si jej poznačíme.

Scofield_CZE: Na novém webu už konzole i nový správce souborů jsou.
FakaHeda admin
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.

Scofield_CZE

#7 Příspěvekod Scofield_CZE » 03 bře 2012, 13:35

A ještě se chci zeptat kdy už bude nový web v provozu

MiniMe
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvekod MiniMe » 03 bře 2012, 15:28

Zanedlouho budeme spouštět beta test pro pár vybraných majitelů.
FakaHeda admin

BatlleGame

#9 Příspěvekod BatlleGame » 03 bře 2012, 15:30

Pokud by jsem mohl k tomuto promluvit, tak by bylo určitě super zvyšit ceny pro VIP.Tím mám na mysli že by šlo poslat i SMS na VIP třeba i za 200kč.Řekl bych, že by to usnadnilo práci a hlavně by jsme mohli udělat i jinné vymoženosti na serveru.:)
Obrázek

MiniMe
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvekod MiniMe » 03 bře 2012, 16:21

Ale to klidně můžete i teď :) Akorát je jiný formát sms. A za vyšší částky serovnou prodlužuje pronájem. na novém webu ale půjdou všechny platby do kreditů, jak už je uveden odřív. S kredity pak bude možné platit libovolnou službu.
FakaHeda admin

Zpět na „Control Panel & web fakaheda.eu“