Problém s Právama

Message
Autor
Uživatelský avatar
Gribly
Příspěvky: 356
Registrován: 22 bře 2012, 09:06
Reputation: 0
Kontaktovat uživatele:

Problém s Právama

#1 Příspěvekod Gribly » 13 kvě 2012, 15:43

Ahoj, mám teamspeak od fakahedy (ts.fakaheda:6886) a sem tam ServerAdmin, dnes, jsem chtěl nastavit Groupu "Admin" aby mohli např.Do roomek bez hesla, nebo třeba edit roomek ale ono to napsalo že nemám all permissions proč? Vždyť jsem si dal přes token ServerAdmin.Díky
Obrázek

Uživatelský avatar
Gribly
Příspěvky: 356
Registrován: 22 bře 2012, 09:06
Reputation: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s Právama

#2 Příspěvekod Gribly » 13 kvě 2012, 21:21

Ví někdo?
Obrázek

Uživatelský avatar
LavorekCZ
Příspěvky: 1805
Registrován: 20 lis 2011, 13:58
Reputation: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s Právama

#3 Příspěvekod LavorekCZ » 14 kvě 2012, 14:32

Jen pro pořádek, nemáš náhodou TeamSpeak 3, protože jsem se tam s ním připojil ? A co se týče tvého problému, tak předpokládám, že máš zapnuto "Advanced permissions system" ?
Pomohl ti někdo? Pak určitě bude rád, když mu zvedneš karmu!
not sure

Uživatelský avatar
Gribly
Příspěvky: 356
Registrován: 22 bře 2012, 09:06
Reputation: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s Právama

#4 Příspěvekod Gribly » 14 kvě 2012, 15:27

Ano , mám TS3 omylem téma TS2 omlouvám se.
Obrázek

Uživatelský avatar
MiniMe
Site Admin
Příspěvky: 2188
Věk: 32
Registrován: 08 pro 2009, 19:31
Reputation: 11
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s Právama

#5 Příspěvekod MiniMe » 22 kvě 2012, 12:00

V advanced permissions system by nastavit mělo jít. Ten simple kvůli nějakého práva háže chybu. Zatím jsem ale nedošel na to, které (v logu se dohledat nedá). Musím to porovnávat s jiným serverem a je to strašně pomalé. V brzské době snad zprovozním.
FakaHeda admin
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.


Zpět na „Team Speak 3“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti