teamspeak furt stopuje

Message
Autor
Uživatelský avatar
Roran60
Příspěvky: 79
Registrován: 09 lis 2014, 19:11
Reputation: 0

teamspeak furt stopuje

#1 Příspěvekod Roran60 » 18 bře 2015, 16:09

neviete prečo my teamspeak server furt stopuje?
viem že pri mc serveri sa dá nastaviť počet slotov ale tu som noob poraďte pls
IP:81.0.217.180:6366
Obrázek

Uživatelský avatar
Qefik
Příspěvky: 5714
Registrován: 26 pro 2009, 11:26
Reputation: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: teamspeak furt stopuje

#2 Příspěvekod Qefik » 19 bře 2015, 20:06

Jestli ho máš jako doplňkovou službu (což máš), tak se server vypíná tuším po pár dnech, kdy se tam nikdo nepřipojí.
Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.
Mark Twain

Uživatelský avatar
Roran60
Příspěvky: 79
Registrován: 09 lis 2014, 19:11
Reputation: 0

Re: teamspeak furt stopuje

#3 Příspěvekod Roran60 » 19 bře 2015, 20:50

ok a to ako ho mam znova zapnúť alebo na to existuje nejaký skript?
Obrázek

Uživatelský avatar
johny3380
Příspěvky: 92
Věk: 38
Registrován: 04 bře 2015, 01:59
Reputation: 0
Bydliště: bratislava

Re: teamspeak furt stopuje

#4 Příspěvekod johny3380 » 20 bře 2015, 03:19

aj mne vypína pokažde to pozrem na konzoli a zapnem :)

Uživatelský avatar
Roran60
Příspěvky: 79
Registrován: 09 lis 2014, 19:11
Reputation: 0

Re: teamspeak furt stopuje

#5 Příspěvekod Roran60 » 20 bře 2015, 18:59

no čo už :(
Obrázek

Uživatelský avatar
Mysteria
Příspěvky: 9122
Registrován: 26 pro 2009, 15:40
Reputation: 6
Bydliště: Česká republika
Kontaktovat uživatele:

Re: teamspeak furt stopuje

#6 Příspěvekod Mysteria » 20 bře 2015, 20:59

Vem to tak, že to máte zadarmo a je zbytečný, aby běželi stovky serverů zbytečně, když tam třeba měsíc nikdo nebyl a žralo to buď asi malý kus výkonu.

Uživatelský avatar
Qefik
Příspěvky: 5714
Registrován: 26 pro 2009, 11:26
Reputation: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: teamspeak furt stopuje

#7 Příspěvekod Qefik » 21 bře 2015, 16:17

Tak ono nejde o výkon, ale hlavně o peníze, pokud vím, tak TS se platí od aktivního slotu. Pokud si ale myslíš, že tam máš nějakou chybu, tak napiš ticket a admini se na to podívají.
Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.
Mark Twain

Uživatelský avatar
Mysteria
Příspěvky: 9122
Registrován: 26 pro 2009, 15:40
Reputation: 6
Bydliště: Česká republika
Kontaktovat uživatele:

Re: teamspeak furt stopuje

#8 Příspěvekod Mysteria » 21 bře 2015, 16:52

Qefik: A to se to platí za den? Jako že jeden den třeba 500Kč za 250 slotů a zejtra 550Kč za 275 slotů? :)

Uživatelský avatar
Qefik
Příspěvky: 5714
Registrován: 26 pro 2009, 11:26
Reputation: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: teamspeak furt stopuje

#9 Příspěvekod Qefik » 21 bře 2015, 18:49

To já nevím, ale myslím, že tak nějak to bude :) Se koukni do komerční licence TS.
Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.
Mark Twain

Uživatelský avatar
MiniMe
Site Admin
Příspěvky: 2188
Věk: 32
Registrován: 08 pro 2009, 19:31
Reputation: 11
Kontaktovat uživatele:

Re: teamspeak furt stopuje

#10 Příspěvekod MiniMe » 14 dub 2015, 08:45

Licence se platí měsíčně. U každého serveru se zprůměruje počet slotů za celý měsíc a zaokrouhlí nahoru. Proto TS3 servery zdarma pauzujeme v momentě, kdy se na ně 3 dny nikdo nepřipojil.
FakaHeda admin
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.


Zpět na „Team Speak 3“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host