Zdravím
Prosím poradte
Mám vlastní Minecraft server od FH a ktomu mám TeamSpeak ale na tom Teamspeaku prostě nedokážu (spiš neumím) nastavit at když se někdo připojí tak at má vypnuty Mikrofon a já mu ho mužu zapnout
Prosím o zoufalou radu. Prosím popiště nějaky postup jak udělat at se jim to to Automaticky vypne ten MIC a já jim ho zapnu v určitých ROOM
Mikrofon
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mikrofon
Jakej máš přesně problém? Hráči řvou do mikrofonů kde nemají? Nebo občas někdo vleze do roomky a mele blbosti? Pokud v defaultní roomce nechceš aby někdo mluvil, zvyš need talk power na větší hodnotu, než mají normální uživatelé.
„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain
-
Já prostě chci at jim to Automaticky vypne MIKROFON, at jim to prostě zapnu, nechci at v nekterych ROOM se někdo připoji a maji zaply MIKROFON, at jim to automaticky vypne
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Chtít to můžeš, pokud to ale TS3 neumí, tak je ti to k ničemu. Navíc to co chceš ty je blbost - to by jsi jako admin musel všem připojeným hráčům povolovat mikrofon?
Dát lidem možnost vytvářet dočasný kánály je nejlepší možnost, každej si to zahesluje a děcka neotravují. Na většině serverů to tak je.
Dát lidem možnost vytvářet dočasný kánály je nejlepší možnost, každej si to zahesluje a děcka neotravují. Na většině serverů to tak je.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- MiniMe
- Site Admin
- Věk: 38
- Kontaktovat uživatele:
Nastavíš si u kanálu Needed Talk Power třeba na 15. Pak vytvoříš skupinu třeba Talker a přiřadíš právo i_client_talk_power, nastavíš 15. Běžní klienti pak v kanálu nebudou moci mluvit dokud jim nepřidělíš skupinu Talker...
FakaHeda admin
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.
-
Veď, keď hovorí o roomka určitých tak stačí, keď si dá na určitej roomke "edit channel" a nastaví needed talk power na 75. A keď bude chcieť aby prehovoril povolí mu mikrofón. V podstate je to to čo píšeš ty len bez tej skupiny talker.