[14:45:15] NewGamerCZ: + Nezeptal sis mě jestli to mužeš zveřejnit. [14:45:39] Truger: <<< + Nezeptal sis mě jestli to mužeš zveřejnit. Omlouvám se, mohu to zveřejnit ? [14:45:45] Truger: Prosím Vás, mohu si dojít na WC ? [14:45:52] Truger: Prosím Vás mohu se jít napít... [14:45:53] NewGamerCZ: Myslím že je to slušnost. [14:46:01] Truger: Dobře,
Hodnocení : 4-5 Už jen za to, že jsi mi neodpověděl ani na jeden dotaz ohledně TS 3 a ani na 1 ohledně CS 1.6 (vlastně na jeden ano, na co se používá pawn)
Mal by som záujem. Kedže sa v TS3 nastavení neviznám... Čo požadujem ? Vytvorený TS3 server takto:
----------Prihlasovacia miestnosť---------- Tu sa prihlasia ----------Vedľajšie miestnosti---------- Room #1 Room #2 Room #3 Room #4 Room #5 AFK
----------Admin-Team miestnosť---------- Vedenie Porada Nábory
A práva ako Vedenie / Admin / Náborár Vedenie- Všetky práva - IKONA CREEPRA (pošlem skype) Admin- Právo na prechádzanie do miestnosti z heslom a bez hesla právo dať kick alebo ban - IKONA prasaťa (pošlem skype) Náborár- Právo vchádzať do miestnosti ktoré su zaheslované a nevie heslo takže bez hesla - IKONA kravy (pošlem skype) Keď hovoriš zadarmo tak.......
Pokiaľ máš záujem
Hľadam miesto na minecraft servery v A-Teame je mi jedno čo