dnes ráno jsem zakoupil vaše služby z důvodu migrace z nevyhovujícího hostingu. Vše perfektní, migrace vyšla a funguje výborně. Po spuštění serveru jsem zjistil, že vaše služba běží na distribuci serveru v linuxovém formátu. Doposud jsem provozoval server na platformě Windows Server, odkud byl můj server migrován. Zde byla k dispozici aktuální verze ze "steamCMD" ve verzi aktuální dle live-verze ofiko serverů, tedy 310.94. Vaše služby běží na starší revizi serveru 310.68. Naštěstí save mapy a tribů po migraci funguje

Prosím, jak fungují verze distribucí jádra dedikovaných serverů pro ARK prostřednictvím systému vašich služeb? Jsou přímo navázané na data ve "steamCMD" systému a tedy tato jsou stále ještě ve verzi 310.68 (nedokázal jsem dohledat aktuální revizi a nemám k dispozici právě VM s Linuxem na build), nebo data cachujete a distribuujete se zpožděním, například kvůli systému záchytu vad v aktuálních revizích?
Kdy bude prosím realizován update jádra serverů na stávající aktuální revizi, tedy 310.94?
Děkuji za informaci a současně za bezproblémové umožnění migrace serveru, přeji pěkný den.
Khim.