nastavení serveru

Message
Autor
Venca_CZ
Příspěvky: 9
Registrován: 14 pro 2019, 10:00
Reputation: 0

nastavení serveru

#1 Příspěvekod Venca_CZ » 02 led 2020, 17:02

dobrý den mám server s IP : 82.208.17.60:27772
nějaké nastavení už jsem našel ale když jsem dal dobu na osvojování při růstu z dinosaurů na 0,5 tak sice to je má kratší dobu než 8 hodin ale nedává jim to žádné procenta
a jestli by to nešlo nastavit aby stačilo jen jedno osvojení
pak aby nemohl nikdo vybírat nikomu inventář když je odpojen
a abych mohl quetzelem chytat divoké dinosaury

Uživatelský avatar
Kierwin1987
Příspěvky: 158
Věk: 25
Registrován: 27 bře 2016, 04:12
Reputation: 16
Kontaktovat uživatele:

Re: nastavení serveru

#2 Příspěvekod Kierwin1987 » 03 led 2020, 15:22

Zdravím,
Začnu asi od konce.
1) Předpokládám, že na serveru je nastavené PvE, jelikož při PvP lze.
2) Na ten inventář sám teď nevím, budu se podrobněji podívat doma. (Jsem teď v práci)
3) Co vím, tak jde jen nastavit interval mezi péčemi.
4) Nevím, co jste přesně našel, ale teoreticky stačí tyto 3 řádky

Kód: Vybrat vše

BabyMatureSpeedMultiplier=25 //Rychlost růstu
EggHatchSpeedMultiplier=99 //Rychlost inkubace vajíčka, nebo
BabyCuddleIntervalMultiplier=0.1 //Interval mezi péčemi.


Při mém nastavení dostávají procenta.
Fakaheda Discord server: http://discord.fakaheda.eu/

Venca_CZ
Příspěvky: 9
Registrován: 14 pro 2019, 10:00
Reputation: 0

Re: nastavení serveru

#3 Příspěvekod Venca_CZ » 03 led 2020, 18:33

bAutoPvETimer=true
bDisableFriendlyFire=true
EggHatchSpeedMultiplier=5
BabyMatureSpeedMultiplier=5
PerLevelStatsMultiplier_Player[0]=2
PerLevelStatsMultiplier_Player[7]=3
BabyCuddleIntervalMultiplier=0,5


naposledy jsem přidal BabyCuddleIntervalMultiplier s tím že chtěl na procházku 0 % mu to dalo pak chtěl exceptional kibble 0% zase pak chtěl pomazlit a zase 0%

Uživatelský avatar
Kierwin1987
Příspěvky: 158
Věk: 25
Registrován: 27 bře 2016, 04:12
Reputation: 16
Kontaktovat uživatele:

Re: nastavení serveru

#4 Příspěvekod Kierwin1987 » 04 led 2020, 11:58

Na to sbírání dinů v tom PvE pomůže přidat do GameUserSettings.ini pod sekci [ServerSettings] tento řádek AllowFlyerCarryPvE=true.

Jinak nijak nevidím chybu s tím imprintem.
Fakaheda Discord server: http://discord.fakaheda.eu/

Venca_CZ
Příspěvky: 9
Registrován: 14 pro 2019, 10:00
Reputation: 0

Re: nastavení serveru

#5 Příspěvekod Venca_CZ » 10 led 2020, 22:30

mohu se zeptat jak nastavit abych mohl stavět i přez drop ? a kam to vložit ?
a taky nastavení co se týče levlu dinosaurů :) předem děkuji za odpověd :)

Uživatelský avatar
Kierwin1987
Příspěvky: 158
Věk: 25
Registrován: 27 bře 2016, 04:12
Reputation: 16
Kontaktovat uživatele:

Re: nastavení serveru

#6 Příspěvekod Kierwin1987 » 11 led 2020, 21:26

Omlouvám se za pozdní odpověď.

S těmi levely zřejmě nechápu, jak je to myšlené.

A s těmi dropy, i podle historie tohoto příspěkvu bych dal do vlastního nastavení ve spouštěcích parametrech následující řádek.

Kód: Vybrat vše

?PvEAllowStructuresAtSupplyDrops=true

Spoiler: zobrazit
Výstřižek.PNG
Výstřižek.PNG (14.01 KiB) Zobrazeno 75 x
Výstřižek1.PNG
Výstřižek1.PNG (15.71 KiB) Zobrazeno 75 x
Fakaheda Discord server: http://discord.fakaheda.eu/

Venca_CZ
Příspěvky: 9
Registrován: 14 pro 2019, 10:00
Reputation: 0

Re: nastavení serveru

#7 Příspěvekod Venca_CZ » 12 led 2020, 08:16

ten lvl dinů byl myšlen tak že ted jsem našel např nejvyší lvl 120 tak jestli to de njak zvednout těm divokým dinům :)
předem děkuji za odpověd

Uživatelský avatar
Kierwin1987
Příspěvky: 158
Věk: 25
Registrován: 27 bře 2016, 04:12
Reputation: 16
Kontaktovat uživatele:

Re: nastavení serveru

#8 Příspěvekod Kierwin1987 » 12 led 2020, 11:37

Ano, jde to. Mám to přímo na jednom obrázku. :-)

Je to ta možnost '?OverrideOfficialDifficulty=11'

To číslo je násobkem čísla 30.
Fakaheda Discord server: http://discord.fakaheda.eu/


Zpět na „ARK: Survival Evolved“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host