Mapy na server

Technická podpora k herním serverům Killing Floor a Killing Floor 2
Message
Autor
hachaha
Příspěvky: 16
Registrován: 26 led 2014, 19:34
Reputation: 0

Mapy na server

#1 Příspěvekod hachaha » 03 črc 2016, 15:38

Čau ,potřeboval bych poradit jak vložím mapy do serveru killing floor 2.
Mapy mám stažené ze služby steam ,ale nevím do jaké složky serveru je mám vložit.

Potom by mě zajímalo jak se mění počet vln (standartně 4 , 7 a 10) ,ale nevím jak je mám měnit ,server mám spuštěnej stále na 7 vln a občas bych to změnil.
A dalším problémem je ,že mi nejdou otevřít stránky web administrace serveru.

Uživatelský avatar
Mysteria
Příspěvky: 9122
Registrován: 26 pro 2009, 15:40
Reputation: 6
Bydliště: Česká republika
Kontaktovat uživatele:

Re: Mapy na server

#2 Příspěvekod Mysteria » 03 črc 2016, 17:48

Instalace vlastních map

Počet kol je ve web administraci, konkrétně Settings - General - Game - Game Length.

Web administraci budeš mít na adrese té samé jako máš server, ale o 2000 vyšší port, takže třeba IP adresa serveru je 81.0.217.173:27400 tak to budeš mít na 81.0.217.173:29400. No a protože je bug v automatické instalaci, tak ještě musíš jí na FTP do KFGame - Config - KFWeb.ini a tam upravit ListenPort=XXXXX, kde to XXXXX je ten port serveru vyšší o 2000 a ještě nastavit bEnabled=true (možná už to bude nastaveno, takže zkontrolovat).

hachaha
Příspěvky: 16
Registrován: 26 led 2014, 19:34
Reputation: 0

Re: Mapy na server

#3 Příspěvekod hachaha » 06 črc 2016, 13:54

Děkuji ,pomohlo mi to. Právě sem narazil na to ,že některý servery mají dvojnásobný zisk zkušeností a zajímalo by mě jestli bych to na svém mohl taky nějak nastavit.

Uživatelský avatar
Mysteria
Příspěvky: 9122
Registrován: 26 pro 2009, 15:40
Reputation: 6
Bydliště: Česká republika
Kontaktovat uživatele:

Re: Mapy na server

#4 Příspěvekod Mysteria » 06 črc 2016, 16:37

Na oficiálních 6 slotových to mít nemůžeš, v momentě když si nainstaluješ nějaké rozšíření tak se z něj stává neoficiální a hráčům se nic nepřičítá (případně jenom pro ten konkrétní server, což je případ třeba prvních 5 serverů na GameTrackeru).

hachaha
Příspěvky: 16
Registrován: 26 led 2014, 19:34
Reputation: 0

Re: Mapy na server

#5 Příspěvekod hachaha » 07 črc 2016, 17:30

Jo už sem zjistil jak to bylo ,on byl přes víkend zvýšený zisk zkušeností na dvojnásobek a zvýšený padání předmětů a to mě zmátlo ,vůbec sem nevěděl ,že něco takového bývá.
Co se týče těch vlastních map na svůj server. Mohl by mi někdo poskytnout nějaký stručný a jasný návod ideálně v češtině ? Odkaz na tamten my nejde otevřít, děkuji.

Uživatelský avatar
Mysteria
Příspěvky: 9122
Registrován: 26 pro 2009, 15:40
Reputation: 6
Bydliště: Česká republika
Kontaktovat uživatele:

Re: Mapy na server

#6 Příspěvekod Mysteria » 07 črc 2016, 21:27

To have custom map added into webadmin mapcycle page, stop your server, open PCServer-KFGame.ini located in KFGame/Config/, find the part where official maps are listed (search for "KF-BioticsLab KFMapSummary") and add your custom map info the same way.. example, under

Kód: Vybrat vše

[KF-BioticsLab KFMapSummary]
MapName=KF-BioticsLab
ScreenshotPathName=UI_MapPreview_TEX.UI_MapPreview_BioticsLab

add

Kód: Vybrat vše

[YOUR_CUSTOM_MAP_FILE_NAME KFMapSummary]
MapName=YOUR_CUSTOM_MAP_FILE_NAME
ScreenshotPathName=

Save and start the server, you will now be able to add your custom maps to the map cycle in webadmin.

hachaha
Příspěvky: 16
Registrován: 26 led 2014, 19:34
Reputation: 0

Re: Mapy na server

#7 Příspěvekod hachaha » 10 črc 2016, 15:51

Díky mapy mam už nahraný ,jen mě zajímá jestli je potřeba někde nastavit aby se hráčům automaticky stahovali nebo to v základu je nastavený ?

Uživatelský avatar
Mysteria
Příspěvky: 9122
Registrován: 26 pro 2009, 15:40
Reputation: 6
Bydliště: Česká republika
Kontaktovat uživatele:

Re: Mapy na server

#8 Příspěvekod Mysteria » 10 črc 2016, 19:05

Jo vidíš na to jsem zapomněl. KF2 neumí stahovat chybějící mapy ze serveru a vyžaduje FastDL (jinak se ti napojí jenom ti hráči, co už danou mapu mají). FastDL nastavíš v /KFGame/Config/PCServer-KFEngine.ini řádek

Kód: Vybrat vše

[IpDrv.HTTPDownload]
RedirectToURL=http://kf2.mysty.cz/fastdl/
. Samozřejmě adresu si tam musíš dát svoji a důležitý je i to lomítko na konci, bez něj to nebude fungovat. Jinak na to FastDl můžeš použít libovolnej webhosting, třeba ten od FakaHedy.

hachaha
Příspěvky: 16
Registrován: 26 led 2014, 19:34
Reputation: 0

Re: Mapy na server

#9 Příspěvekod hachaha » 11 črc 2016, 00:06

Tak vytvářet web se mi vážně nechce :( čekal sem ,že tu půjde jednoduše a hlavně žádnej bezplatnej mi nenabídne 1gb prostoru na mapy a neomezenej nebo alespoň vysokej datovej přenos. fakaheda má 250 mega a vůbec se v tý administraci neorientuju. Nešlo by to jinak ?

Uživatelský avatar
Mysteria
Příspěvky: 9122
Registrován: 26 pro 2009, 15:40
Reputation: 6
Bydliště: Česká republika
Kontaktovat uživatele:

Re: Mapy na server

#10 Příspěvekod Mysteria » 11 črc 2016, 07:56

Nemusíš vytvářet web. Stačí jenom prázdnej webhosting s jednou složkou, do který dáváš všechny vlastní věci a na kterou odkážeš tak jak jsem psal. U FakaHedy lze ten limit 250MB překračovat a pokud tam budeš mít data související se serverem tak to určitě nebude, takže v tom bych problém neviděl. A ne jinak to zatím nejde, pokud tam chceš mít neoficiální mapy tak tohle potřebuješ.


Zpět na „Killing Floor“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host