koupim praci v minecraft světě

Pokud něco prodáváte nebo sháníte, pište sem. Za výsledný obchod neručíme.
mlaskac

koupim praci v minecraft světě

#1 Příspěvekod mlaskac » 15 led 2017, 18:46

koupím něčí čas kdo si místo mě dá práci a postaví nějakej jednoduchej na zdroje bohatej svět pro provoz na vlastním serveur, dík.

Teiichi
Věk: 25
Kontaktovat uživatele:

Re: koupim praci v minecraft světě

#2 Příspěvekod Teiichi » 15 led 2017, 19:46

Odměna?
Computer science education cannot make anybody an expert programmer any more than studying brushes and pigment can make somebody an expert painter.”
Příliš snahy škodí, když programátor použije CTRL+C a CTRL+V více jak jednou, má někde chybu v návrhu.”
In theory, theory and practice are the same. In practice, they’re not.”
Vždy pište kód tak, jako by ten chlapík, co ho po vás bude udržovat, měl být násilnický psychopat, který bude vědět, kde bydlíte.”

mlaskac

#3 Příspěvekod mlaskac » 19 led 2017, 19:53

peníze, mám MC server pro 5 userů a hledám někoho kdo si stáhne ten svět, trošku ho nafoukne prostorově a přidá mraky zdrojů (je to pro 6 letého kluka) a dejme tomu na týdenní bázi na tom bude 1-2 hoďky pracovat. předstva o ceně -+ 90-120 kč/hod

mannyvee
Věk: 26

#4 Příspěvekod mannyvee » 19 led 2017, 22:48

psal jsem ti na mail, pokud to stále platí, kontaktuj mě zde pomocí PM.

Hanakocz
Věk: 34
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvekod Hanakocz » 19 led 2017, 22:49

Tak což o to, svět se nafukuje automaticky podle toho, kam člověk chodí. Suroviny se taktéž generují automaticky, a pokud tam nechodí nikdo další , tak ani nikam neutečou a je jich všude dost. Sice postupem času budou dál od "domu", ale na to je třeba hezké si postavit železnici - a jezdit do dolu vláčkem, to by jistě sklidilo úspěch :)
Pokud chceš kolem domu/v dolech přidat suroviny nadpočet, tak se to jistě dá, ale může to do budoucna zkazit herní zážitek, pokud se to přežene. Ale dá se to udělat během pár minut přímo na serveru, s adekvátními nástroji.

Klidně se toho i zvládnu ujmout, pokud bys měl zájem, tak mi napiš PM a můžeme se domluvit. Na částce mi až tolik nejspíš nezáleží, znám triky, jak to udělat docela jednoduše (ale záleží od verze atd). Nejspíš bych chtěl to dělat rovnou na serveru, stahovat mapu a opět nahrávat není vůbec pohodlné ani výhodně (a pro editace je lepší to dělat výpočetní kapacitou serveru, ten snese víc)
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)

Zpět na „Prodám / koupím“