Čau ahoj.
Jak již jsem psal, koupím vlastně naprogramovaný mód JB. Nechci žádné "osekané" pluginy z alliedmodders. V žádném případě. Co by měl takovýto plugin obsahovat? Určitě by jsme chtěli JB jako takový --> Simon + simonmenu, modely pro CT, T, VIP T, VIP CT, VIP menu, T menu, Admin menu (např. pro zrušení simona), VIP prefixy, poupravený grab (více v PM). To je snad vše. Více se domluvíme v PM. Samozřejmě všechno na CS:Globall Offensive.
[KOUPÍM] CS:GO JB, a vše okolo toho
-
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: [KOUPÍM] CS:GO JB, a vše okolo toho
Proč rovnou nenapíšeš někomu z AlliedModders? Tam ti za pár desítek $ udělají co budeš chtít. A rozhodně tam někoho najdeš mnohem dříve, než tady.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
Ahoj,
díky za odpověď... Dal by jsi mi nějaké kontakty/jména/autory kteří by mi to udělali? Žádného odtam neznám... díky
díky za odpověď... Dal by jsi mi nějaké kontakty/jména/autory kteří by mi to udělali? Žádného odtam neznám... díky

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Já taky ne, vystačil jsem si s těma zdarma.
Ale určitě tam mají nějakou sekci, kde můžeš napsat svůj požadavek a někdo se ti tam ozve (pokud mu to přijde zajímavé).

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit