Kupím kredity
-
Kupím kredity
Kupím kredity do 300Kč paypal nájlepsi ponukal vyhrává
-
Re: Kupím kredity
Ahoj, můžu ti prodat 600 kr. kurz 1 : 3, takže 200Kč mi pošleš na PP, co ty na to?
-
Navisuji kupu kreditov na 600Kč 

Máš vobec paypal? "navisuju" ? Gramatiku si niekde nechal..
Neviem ale si tu nový, sotva máš 10 príspevkov a už predávaš nejako sa mi to nezdá.
Neviem ale si tu nový, sotva máš 10 príspevkov a už predávaš nejako sa mi to nezdá.
-
ahoj nevím či to píšeš na mne ale kredity sem už kupil 600 od uživatela WorkiS
Gramatika moja je taková že se mi plete CZ/SK promin no stáva sa stále aktualne este možem kupit kredity do 300 kc kto ma zaujem predat kredity kontaktujte ma
Gramatika moja je taková že se mi plete CZ/SK promin no stáva sa stále aktualne este možem kupit kredity do 300 kc kto ma zaujem predat kredity kontaktujte ma
Ako sa ti može pliesť slovenčina a čeština pre boha .. To je ako si spliesť mužský s ženským záchodom.. 

-
Ahoj prosím ak mas zaujem o obchod tak piš k obchodu mna tvé ženské věci nezaujimaj promiň ale je vidět že se nudíš a proto se chováš jak holka z kramama prosím psst pokud mas zaujem předat kredity rad je kupím ak si doporučení obchodník nedělá mi problém jít prvy hlavně sa zdr komentářoch nikdo nie je na tebe zvědaví děkuji
Nedá sa to čítať...
Jediný kto sa nudí si tu ty, nie že by si sa išiel poriadne písať.. toto sa važne nedá čitať ked jedno slovo je česky a druhe slovensky..
Jediný kto sa nudí si tu ty, nie že by si sa išiel poriadne písať.. toto sa važne nedá čitať ked jedno slovo je česky a druhe slovensky..
-
Promin bohužel ale já jsem na fórum nepsal o sebe ale o kredity už chápu proč máš tolik příspěvků fakt to už vím protože mas asi den co den menstruace a to ze píšu český slovenský je jenom má osobní věc děkuji a pokud mas provokovat lidi na fórum a starat se do nich tak dí do.... Ahoj ignorujem tvé blbosti nechápu co s toho máš
a prosím skontroluj si co píšeš pretože ti tam jedno slovíčko chybí
-- 13 bře 2016, 16:46 --
Dakujem ze si doplnil slovíčko
chytráku 

-- 13 bře 2016, 16:46 --
MarekBurget píše:Nedá sa to čítať...
Dakujem ze si doplnil slovíčko

-
Marku klid, obchod proběhl v pořádku, odeslal jsem kredity a do 20 min. mi poslal peníze na PP.
Doporučuji!
Doporučuji!