Dôveryhodní a nedôveryhodní predajcovia
- pitilon@seznam.cz
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dôveryhodní a nedôveryhodní predajcovia
@Weizen, vypadá to na fake themikee jelikož již se za něj vydává snad 5 lidí.. Jeden z nich byl na mém serveru a škemral o kredity které jsem mu stejně nedal.. Prý že pokud mu je nedám tak mě zničí je to snad měsíc a co se stalo? Nic...

Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

FH Discord: http://discord.fakaheda.eu/
-
Weizen
- Kontaktovat uživatele:
Aha
i tak je to vtipný
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Teiichi důvěryhodný. Prodával CS:GO skiny, po odeslání platby přes PayPal byl obchod do pár minut dokončen.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- Dawe5
- Kontaktovat uživatele:
Teiichi-ho můžu též doporučit jako důvěryhodného a spolehlivého člověka. Obchod s ním proveden bez sebemenšího problému. Při platbě jsem šel první.

-
jakub1000
- Věk: 24
- Kontaktovat uživatele:
ThomasX2015 - Důvěryhodný, jde první, obchod za 14 minut provedený.
-
hachaha
Čau, chtěl bych zde uvést hráče HenTgen jako důvěryhodného ,protože jsme bez žádných obtíží uzavřeli obchod a to:
1200 kreditu za 600kč PSC
Udělali jsme to tak ,že jelikož sem v nakupování kreditů nový začal jsem já a poslal mu PSC v hodnotě 300kč on mě následně 600 kreditů a poté jsme to ještě jednou zopakovali.
Vše bylo bez jakýchkoliv problémů či komplikací a rychle.
1200 kreditu za 600kč PSC
Udělali jsme to tak ,že jelikož sem v nakupování kreditů nový začal jsem já a poslal mu PSC v hodnotě 300kč on mě následně 600 kreditů a poté jsme to ještě jednou zopakovali.
Vše bylo bez jakýchkoliv problémů či komplikací a rychle.
- Darcount
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
NEZNAMY důvěryhodný a mohu ho doporučit !
4600Kč v roku 2015, 3600Kč v roku 2016 vše proběhlo bez problému.
-
Weizen
- Kontaktovat uživatele:
Teiichi- Nedůvěryhodný
Né že by kradl nebo tak...
Nedodělá práci na, které se domluvíte tak se na to nakonec po slíbení vysere a neodpovídá...
Nenormální ceny
Prostě neodvedená práce po odmluvě už po druhé.
Né že by kradl nebo tak...
Nedodělá práci na, které se domluvíte tak se na to nakonec po slíbení vysere a neodpovídá...
Nenormální ceny
Prostě neodvedená práce po odmluvě už po druhé.
- Teiichi
- Věk: 26
- Kontaktovat uživatele:
Kamaráde já na tohle opravdu nemám čas.
Ve chvíli kdy jsi mi doposlal config, tak už jsem měl dalšího klienta na kód.
Navíc dodělávám czech-craft design a lectro design, takže nějaký config za 500 FH kreditů můžu osrat a to že neodpovídám? Neodpovídám proto, protože na to nemám čas. Mám tam 5 nepřečtených zpráv a číst se mi to a odpovídat na to se mi opravdu nechce.
A nenormální ceny?
Nemohu za to, že 90% klientů tady nemají ani ziskové projekty, takže pokud jsou to pro tebe nenormální ceny, tak smůla.
Já hraju na peníze, né na soucit.
Ve chvíli kdy jsi mi doposlal config, tak už jsem měl dalšího klienta na kód.
Navíc dodělávám czech-craft design a lectro design, takže nějaký config za 500 FH kreditů můžu osrat a to že neodpovídám? Neodpovídám proto, protože na to nemám čas. Mám tam 5 nepřečtených zpráv a číst se mi to a odpovídat na to se mi opravdu nechce.
A nenormální ceny?
Nemohu za to, že 90% klientů tady nemají ani ziskové projekty, takže pokud jsou to pro tebe nenormální ceny, tak smůla.
Já hraju na peníze, né na soucit.
“Computer science education cannot make anybody an expert programmer any more than studying brushes and pigment can make somebody an expert painter.”
“Příliš snahy škodí, když programátor použije CTRL+C a CTRL+V více jak jednou, má někde chybu v návrhu.”
“In theory, theory and practice are the same. In practice, they’re not.”
“Vždy pište kód tak, jako by ten chlapík, co ho po vás bude udržovat, měl být násilnický psychopat, který bude vědět, kde bydlíte.”
“Příliš snahy škodí, když programátor použije CTRL+C a CTRL+V více jak jednou, má někde chybu v návrhu.”
“In theory, theory and practice are the same. In practice, they’re not.”
“Vždy pište kód tak, jako by ten chlapík, co ho po vás bude udržovat, měl být násilnický psychopat, který bude vědět, kde bydlíte.”
-
Weizen
- Kontaktovat uživatele:
Já to beru, že nemáš čas... Ale když víš, že nemáš čas... Proč mi to odkejveš.. I na tu dobu co jsem řekl, že to potřebuju...
Já tady odmítnu ostatní, protože ty mi to odkejveš a pak napíšeš, že nemáš čas? No tak na to ani nereaguju ne?
Já tady odmítnu ostatní, protože ty mi to odkejveš a pak napíšeš, že nemáš čas? No tak na to ani nereaguju ne?