Dôveryhodní a nedôveryhodní predajcovia
- pitilon@seznam.cz
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dôveryhodní a nedôveryhodní predajcovia
Já mu poslal částku kterou jsem již minule zveřejňoval, sice mi něco napsal na email, ale bylo to tak nesrozumitelné že tomu všichni lidi kterých jsem se ptal to nechápali a pokud jsem mu napsal ať mi nasceeenuje postup tak chtěl zaplatit další prachy, pokud jsem chtěl pomoci přes TeamViewer řekl to samé... Tedy nikdo to nechápal a pokud jsem s tím chtěl pomoci od něj tak bych musel platit na což jsem mu z vysoka kašlal. První chtěl sice méně, ale potom jak jsem to chtěl říkal, že chce již více za to co mi poslal na ten email kdysi.. Jak jsem nalezl někoho kdo to chápal (snad první z 30 lidí) tak to nefungovalo..

Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

FH Discord: http://discord.fakaheda.eu/
-
NEZNAMY
- Věk: 27
- Kontaktovat uživatele:
BlackFire72 píše:Dawe5
Označený ako dôveryhodný užívateľmi: Dawe5
wtf
-
Smexhy
- Věk: 26
- Kontaktovat uživatele:
- Aishak
Asi bych odstranil všechna doporučení od uživatele Teiichi. Jde o podvodníka a nevím, zda se jeho "doporučením" dá věřit.
-
Smexhy
- Věk: 26
- Kontaktovat uživatele:
Všetci užívatelia ktorí sú tam napísaní, hlavne support Mysteria, si určite nevymysleli to, že obchod s ním prebehol v poriadku a bez problémov.
Ľudia ktorých reálne oklamal sú taktiež v zozname označovaní ako scammeri/nedôveryhodný, len tak mimochodom.
Pokiaľ sa nájdu ďalší, ktorých oklamal respektíve okradol o nejakú čiastku peňazí, môžu sa ozvať v tomto topicu.
Ľudia ktorých reálne oklamal sú taktiež v zozname označovaní ako scammeri/nedôveryhodný, len tak mimochodom.
Pokiaľ sa nájdu ďalší, ktorých oklamal respektíve okradol o nejakú čiastku peňazí, môžu sa ozvať v tomto topicu.
- BigwebSvK
- Kontaktovat uživatele:
To, že je podvodník je zatiaľ iba teória, nikde som nepostrehol, že by niekto poskytol také dôkazy kde je jasné že mal prebehnúť obchod a Teiichi podvodníkoval.
- ASKER
PANE BOŽE ! Ať se mi koukne nějakej MOD na všechny zprávy s Teichim a uvidíte, že nekecám.
- izyy
- Věk: 10
- Kontaktovat uživatele:
- variodriver
- Věk: 15
- Kontaktovat uživatele:
Že vypnul web není důkaz
Nebo když já vypnu svoje weby tak jsem zločinec najednou? O_O Btw. MODové mají tuším právo vidět SZ jen když je reportneš...
- Aishak
Smexhy píše:Všetci užívatelia ktorí sú tam napísaní, hlavne support Mysteria, si určite nevymysleli to, že obchod s ním prebehol v poriadku a bez problémov.
Pokud bych obchodoval s tebou a tys mě označil za důvěryhodného a následně bych podvedl/okradl třeba 5 lidí, tak bych byl stále důvěryhodný jenom proto, že obchod s moderátorem byl bezproblémový?
To, že je člověk označen jako "důvěryhodný" by nemělo znamenat, že si tu "důvěru" zaslouží už napořád. To je třeba odlišit. Já ho momentálně neberu důvěryhodného ani kdyby měl 150 doporučení od bohů.
// Navíc, pokud se nemýlím, tak jeho profil byl již odstraněn tak není důvod, aby na seznamu dále byl.